De Oppervlakte Laptop 4 mei rocken AMD Ryzen 4000 silicium

Als we dichter bij een mogelijke aankondiging, we zullen meer horen over wat andere hardware-upgrades zijn verpakking, maar zo ver het te zien als een belangrijke upgrade van zijn voorganger.

Alhoewel het nog niet bevestigd, een Oppervlakte Laptop 4 is zeker op de weg, waarschijnlijk het loslaten van in de tweede helft van 2020. Als het Oppervlak Laptop 4 is een upgrade naar de Ryzen 7 4800U, het zal een verdubbeling van het aantal cores en threads van het Oppervlak 3 laptop, uit 4 kernen en 8 threads 8 cores en 16 draden.
(Image credit: @Lum_Apisak)

De Microsoft Surface Laptop 3 was de eerste Surface-product te voorzien van de AMD Ryzen 7 3780U en Ryzen 5 3580U Cpu ‘ s, die werden gewijzigd versies van de Ryzen 7 3700U en Ryzen 5 3500U, respectievelijk. En aangezien Microsoft ‘ s Surface-producten hebben verkocht zeer goed, is het waarschijnlijk dat Microsoft de stok met wat werkt en gaan met AMD weer.