Niet zoals de PS5 ontwerp? PS5 speciale edities bieden opties ‘dan alles wat eerder gezien’

PlayStation 4 500GB Beperkt…
PlayStation 4 500GB…
MacLaurin gebleken dat, terwijl de PS5 ontwerp onthuld op Sony ‘ s 11 juni PS5 geval is het vlaggenschip van de console, fans zullen in staat zijn om hun handen te krijgen op “nog meer mooie (en hopelijk radicale) special editions’ van de PlayStation 5. Hij voegde eraan toe dat “maatwerk met een speciale edities zal worden dan iets eerder gezien”. Sommige ‘radicale’ alternatieven

(Image credit: Sony)Hoewel we niet helemaal zeker van wat deze PS5 speciale editie consoles eruit zal zien, of hoe snel na de lancering kunnen we onze handen op hen, dit zou komen als goed nieuws voor degenen die niet de fans van de controversiële PS5 ontwerp. Bovendien, terwijl het lijkt erop dat we nog meer customization-opties met de PS5 dan met zijn voorganger, hoe dit precies zal werken, blijft een raadsel. De PS4 momenteel kunnen gebruikers veranderen UI kleuren en het implementeren van specifieke achtergrond thema ‘ s, maar MacLaurin opmerkingen van de raden gebruikers aan kan aanpassen, is meer dan dat.
We weten al dat de PS5-interface zal binnenkort worden bekendgemaakt, en dat het “een 100% revisie van de PS4 UI”, dus we hopen dat Sony onthult de PS5 nieuwe customization opties naast dit.