Waarom Christopher Nolan ‘ s Principe is de film die zal kickstart theaters weer

Onze gok is dat Warner en Nolan zie Principe als een ideale film voor een kickstart van de industrie weer, waardoor mensen een duidelijke reden om te gaan naar de theaters na bijna drie maanden zonder enige films op het grote scherm. Principe lijkt het cultiveren van een soortgelijke ‘mystery box’ marketing tactiek te Ontstaan, waar je aangezet om het te zien, omdat je wilt weten wat het geheim is achter alle vreemde beelden die u ziet in de trailers.
Christopher Nolan de komende spy film Principe is één van de eerste grote films release in de bioscoop (of bioscopen) over de hele wereld wanneer het aankomt op 31 juli. Vorige week, op die datum werd geduwd terug van een eerste doel van juli 17, niet aan het begin van de pandemie, zelfs terwijl veel films heb (Begin opnieuw zal worden uitgebracht in de plaats). Nu hebben we misschien een idee waarom.