Vergeet Prime Dag, Amazon ‘ s Summer Sale is hier, met de aanbiedingen op de Echo, Ontsteken, Vuur TV-Stick, meer

Terwijl Amazon de grootste 2020 verkoop evenement, Prime Dag, is nog steeds in de lucht, de retailgigant heeft ons verrast met een geheim summer sale bevat prijsverlagingen op Amazon ‘ s best verkochte apparaten. Amazon ‘s Summer Sale is er in de VS en het VK en bevat fantastische aanbiedingen op het gebied van streaming-apparaten, tablets, smart-luidsprekers, security camera’ s en meer.

Amazon ‘ s top toestel aanbiedingen zijn voorzien van een $20 / £20 prijsverlaging op de derde generatie van de Echo-Stip smart speaker, waardoor het slechts $29.99/ £29.99, de best verkopende Vuur TV-Stick-speler voor streaming media te koop voor slechts $29.99/ £19.99, en de alle-nieuwe, hands-free, 4K streaming player Vuur TV-Kubus met korting naar beneden tot $99.99/ £89.99. Als u op zoek bent naar een tablet en e-reader aanbiedingen, kunt u het Vuur 7 te koop voor slechts $39,99/ £39.99 of op te slaan $25 op de 2019 Kindle Paperwhite.

Amazon heeft ook koopjes op beveiligingscamera ‘ s, zoals de populaire Ring Video Deurbel Pro wordt geleverd met een gratis Echo-Stip te koop voor $189 (van $298.99) en een $45 korting op de alle-nieuwe Knipperen XT security camera.

U kunt bladeren meer van Amazon ‘ s top zomer de verkoop pikt hieronder, maar houd in gedachten dit zijn tijdelijke aanbiedingen die eindigt binnenkort.

Amazon Summer Sale picks in de VS:

Echo-Stip (3e Gen) Smart Speaker: $49.99 $29.99 bij Amazon
De 3e generatie Echo-Stip te koop voor slechts $29.99 in Amazon ‘ s Vader de Dag van verkoop. Dat is een $20, – korting voor de smart speaker, die kan afspelen van muziek, het beantwoorden van vragen, het weer bekijken en nog veel meer – alles wat je hoeft te doen is vragen Alexa.
Bekijk De Deal

Echo (3e Generatie), Smart Speaker: $99.99 $69.99 bij Amazon
De 3e generatie Echo te koop voor $69.99. De smart speaker produceert een geluid van hoge en werkt met Amazon Alexa om vragen te beantwoorden, muziek afspelen, en andere slimme apparaten met de opdracht van uw stem.
Bekijk De Deal

Amazon Echo Toon 5: $89.99 $59.99 bij Amazon
Voor een beperkte tijd, kunt u de Amazon Echo laten een 5 te koop voor $59.99 bij Amazon. De compacte smart home display werkt met Amazon Alexa, en u toelaat om verbinding te maken met familie en vrienden over de hele wereld.
Bekijk De Deal

Brand TV-Stick met Alexa Stem op Afstand: $39.99 $29.99 bij Amazon
U kunt het best verkochte Vuur TV Stick te koop voor slechts $29.99 bij Amazon. De streaming-speler kunt u genieten van tientallen duizenden kanalen en apps, en beschikt over een Alexa stem afstandsbediening.
Bekijk De Deal

Alle-nieuwe Brand-TV Kubus: $119.99 $99.99 bij Amazon
U kunt de alle-nieuwe Brand-TV Cube te koop voor $99.99. De handsfree-4K-streaming player is Alexa compatibel, zodat u kunt uw stem gebruiken om uw TV te bedienen en de muziek van apps als Amazon Muziek, Spotify, en meer.
Bekijk De Deal

Amazon Fire 7 Tablet: $49.99 $39.99 op Amazon
U kunt haken de Amazon Fire 7-tablet te koop voor slechts $39,99. Het zeven-inch Alexa-tablet packs 16 gb opslag en biedt tot zeven uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Alle nieuwe Kindle: $89.99 $64.99 bij Amazon
U kunt de score van een $25 prijsverlaging op de 2019 Amazon Kindle. Dat is de beste prijs die we gevonden hebben voor deze e-reader, die beschikt over een ingebouwde verstelbare lettertype licht, zodat u kunt genieten van uw e-reader binnen-en buitenshuis.
Bekijk De Deal

Blink XT2 Smart Security met Twee Camera Kit: $179.99 $134.99 bij Amazon
Het Knipperen XT2 smart security met twee camera kit krijgt een $45 korting bij Amazon. De buiten – /binnen-beveiliging-camera met geavanceerde bewegingsdetectie, twee-weg audio, en werkt met Alexa.
Bekijk De Deal

Ring Video Deurbel Pro met Echo-Stip: $298.99 189 dollar bij Amazon
U kunt besparen $60 op de best-selling Ring Video Pro deurbel en ontvang een gratis derde-generatie Echo-Stip. De Ring Pro werkt met Alexa, zodat u kunt gebruik maken van uw Echo-Stip om meldingen te krijgen, en je kan horen en spreken bezoekers met twee-weg gesprek.
Bekijk De Deal

Amazon Summer Sale picks in de UK:

Echo-Stip (3e Gen) Smart Speaker: £49.99 £29.99 bij Amazon
De Amazon UK summer sale sale gaat van start met deze belter van een deal op de fantastische Echo-Stip 3e Gen. Je krijgt een £20 (40%) korting op een grote kleine smart speaker, dat geeft je volledige Amazon Alexa smart assistant ondersteuning – het afspelen van muziek, het controleren van het weer en allerlei andere toepassingen.
Bekijk De Deal

Echo (3e Generatie), Smart Speaker: £89.99 £54.99 bij Amazon
Wil je iets groter? Er is een € 30, – korting op de nieuwste generatie Amazon Echo deze week heeft dezelfde Amazon Alexa voice assistant als de Echo-Stip, maar heeft een veel groter, harder en beter luidspreker.
Bekijk De Deal

Echo Plus + Philips Hue bundel: £139.99 £74.99 bij Amazon
Nog beter is deze fantastische £65 opslaan op een top van de lijn Echo Plus, compleet met een gratis Philips Hue-lamp gegooid. Deze is gericht op het kickstarting uw smart home setup, als beide zijn volledig compatibel met elkaar, en maak eenvoudig gebruik van de Alexa voice-assistent.
Bekijk De Deal

Amazon Echo Toon 5: £79.99 £59.99 bij Amazon
Als u wilt dat een scherm te gaan samen met je slimme assistent, dan kunt u € 20 staat nu op de laatste Amazon Echo laten Zien 5. Deze compacte smart home display werkt met Amazon Alexa, en kunt u de video-oproep een van uw familie, vrienden of collega ‘ s.
Bekijk De Deal

Brand TV-Stick met Alexa Stem op Afstand: £39.99 £19.99 bij Amazon
Een van de beste TV-streaming-apparaten nu verkrijgbaar voor minder dan £20. Er zijn tienduizenden van de beschikbare kanalen en apps, en je krijgt de volledige steun van de Alexa stem afstandsbediening.Bekijk De Deal

Alle-nieuwe Brand-TV Kubus: £109.99 £89.99 bij Amazon
Als je wilt gaan 4K en krijgen een volledige reeks van krachtige media speler functionaliteit dan is deze Brand TV-Kubus is genieten van een £20, – korting nu. Het heeft Alexa ingebouwd in een zo goed als volledige ondersteuning op apps als Amazon Muziek, Spotify, en meer.
Bekijk De Deal

Amazon Fire 7 Tablet: £49.99 £39.99 op Amazon
Als het gaat om goedkope tablets, de Amazon Fire 7 is moeilijk te verslaan, vooral als het op de verkoop, zoals vandaag. Binnen het heeft 16 gb opslag, Alexa support, en biedt tot zeven uur levensduur van de batterij, waardoor het grote waarde voor £40.
Bekijk De Deal

Blink XT2 smart security camera: £99.99 £74.99 bij Amazon
Het Knipperen XT2 is een slimme camera die volledig Alexa compatibel, heeft twee-weg audio, geavanceerde bewegingsdetectie en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Deze deal is voor een camera, maar er is een twee-camera kit ook te koop voor € 149 hier.
Bekijk De Deal

U kunt ook winkelen en meer deals met onze roundup van vaderdag verkoop 2020 en zie de beste 4 juli sales die er nu gebeurt.

U kunt ook winkelen meer van de beste goedkope Amazon Echo-prijzen, aanbiedingen en verkoop die momenteel beschikbaar zijn.