Het verbeteren van de veiligheid: het is een kwestie van vertrouwen

Miljoenen mensen in het hele land zijn nu van op afstand te werken. Sommige van deze nieuwe manier van werken komt als een welkome verademing; niet meer woon-werkverkeer, niet meer afleiding en een merkbaar betere work-life balance. Voor anderen, echter, deze ‘ s nachts op shift om te werken op afstand heeft problemen veroorzaakt.

Over de auteur

Jesper Frederiksen is VP en GM EMEA bij Okta.

Het heeft ook geleid tot uitdagingen voor bedrijven. Veel bedrijven, in alle sectoren, niet hebben geïmplementeerd, flexibel of mobiel werken strategieën en hebben in plaats van nieuwe maatregelen om hun werknemers te snel. Dit legt een grote druk op maatschappelijke organisaties, die de opdracht krijgen om dit te realiseren veilig over complexe IT-infrastructuren.

De stijgende problemen met de beveiliging