JBL uitstapjes in de Indiase gaming markt met zijn Quantum hoofdtelefoon

Ten slotte, de JBL Quantum 800 en Een hoofdtelefoon met Actieve ruisonderdrukking technologie. De eerste is een draadloze hoofdtelefoon met een over-ear design en de laatste is een USB-headset met in-ear stijl. De Quantum 800 wordt geleverd met een 3,5 mm-aansluiting, Bluetooth 5.0 en 2,4 Ghz draadloze connectiviteit en de Quantum wordt geleverd met een 3,5 mm-aansluiting, USB Type C en poorten.
JBL Quantum 100, JBL Quantum 200, JBL Quantum 300 en JBL Quantum 400 headsets zijn voorzien van PU-leder-verpakt memory foam oorkussens. De Quantum 600, JBL Quantum 800 en JBL Een Quantum-modellen zijn voorzien van premium leder-verpakt memory foam oorkussens.

De gaming-hoofdtelefoons zijn beschikbaar op Amazon, Flipkart, JBL e-winkel-en offline winkels.
(Image credit: JBL)

JBL Quantum-serie hoofdtelefoons