Oppo Zoeken X2 gelanceerd in India; X2 Pro, niet zo veel

Camera ‘ s zijn een ander hoogtepunt van de familie. Wij zijn op zoek naar een triple camera setup bestaat uit een gedateerde 48MP f/1.7 Sony IMX586 beeldsensor als de primaire camera, gevolgd door een 12MP Sony IMX708 ultra-wide-shooter met een vrij smalle field-of-view door de sensor bijsnijden, en een 13MP 2x tele-lens met OIS, die kan schieten op tot 5x hybride zoom. Selfies worden behandeld door een 32MP camera.
De Oppo Find X2 heeft een 4,200 mAh batterij die ondersteunt 65W Super VOOC 2.0 opladen, dat wordt beweerd dat het de telefoon op te nemen van 0 tot volledig onder de 40 minuten. Draadloos opladen wordt niet ondersteund. Andere hardware specificaties zijn Bluetooth 5.1 en een USB-3.1-connector-poort voor snellere data-overdracht.

Oppo Zoeken X2 specs

Aan de binnenkant is de Oppo Zoeken X2-serie wordt aangedreven door de Snapdragon 865-chipset, dat is de beste processor die momenteel beschikbaar zijn. Het is ook 5G-in staat om met de X55 modem. Deze zijn gekoppeld met de UFS 3.0-opslag (niet uitbreidbaar) en LPDDR5 RAM, vrijwel de bevestiging van soepele en betrouwbare prestaties.
Oppo Zoeken X2 Pro camera (die niet beschikbaar is in India) (Image credit: de Toekomst)

Van het duo, alleen de reguliere Oppo Zoeken X2 zal gaan over de verkoop in India. Het blijkt dat de X2 Pro niet beschikbaar zullen zijn voor aankoop. Zelfs de Oppo Zoeken X2 zal alleen beschikbaar zijn in één 12GB RAM-geheugen en 256 gb opslag, tegen een prijs van Rs 64,990 op Amazon.in. Kleuren zijn Zwart (keramiek) en Groene zee (glas).