Realme Draadloze Lader te debuut in India

De bevestiging komt van een recent #AskMadhav aflevering, die wordt uitgezonden elke maand op het bedrijf ‘ s YouTube-Kanaal. Terwijl Madhav niet onthullen wat de techniek van de lader kan ondersteunen, hij zei dat de draadloze lader zal beschikbaar worden gemaakt op Realme de eigen website van later deze maand.
Deze zijn voor ons niet nieuw omdat het bedrijf al gestart dicht bij acht producten in China op 25 Mei. Dat gezegd zijnde, Realme kon plagen de producten tijdens de aanstaande lancering op 25 juni waar zal onthullen de betaalbare Realme X3 – serie van smartphones.
Terug in December, Realme brak de trend in de industrie door de lancering van TWS oordopjes tegen eerlijke prijzen. Aan het einde van de lancering, het bedrijf kort geplaagd een draadloze oplader die verondersteld werd te gaan op de verkoop later, maar werd uitgesteld vanwege verschillende redenen.
(Image credit: GSMArena)Kort voor de lancering van de draadloze oordopjes waren gelekt naar sport draadloos opladen die heeft ons ook speculeren over een exclusieve draadloze lader in de werken. Realme onafhankelijk merk nog steeds gebruik maakt van Oppo van de technologie en de middelen om zijn producten en dus de komende draadloze lader kan ondersteunen snel op te laden, vergelijkbaar met VOOC technologie.

Voor starters, VOOC het opladen is Oppo ‘ s in-house Spanning met Open Lus Multi-stap constante stroom opladen. Het bedrijf stelt voor het opladen van apparaten met een hogere stroom in vergelijking met de hogere spanning van het laden methodes te vinden op USB-PD en Qualcomm ‘ s snel laden. Dat gezegd zijnde, zullen we moeten wachten voor de officiële woord voor meer details weten over het.
In vergelijkbare nieuws, Madhav zei ook dat het bedrijf zal onthullen meer details over de Realme 55-inch Tv ‘ s als begin van de volgende maand. Afgezien van dit, hij bevestigde ook dat de betaalbare Toppen Q op de markt snel en onderverdeling van de industrie met een agressief prijsbeleid onder Rs.2000.
Realme de Toppen Lucht oordopjes zijn momenteel de enige Realme product, dat ondersteuning voor draadloos opladen in India. En het is nu bevestigd dat er een draadloos opladen accessoire is komen deze maand. CEO van het bedrijf Madhav Sheth heeft zijn woord gegeven dat de nieuwe draadloze oplader zal worden gelanceerd tegen een betaalbare prijs.