Zie de Motorola Rand Plus groen scherm problemen die je niet jaloers

Als de software-update (in Instellingen > Systeem Updates) het probleem niet kunt oplossen, Motorola adviseert gebruikers contact kunnen opnemen met de Motorola Support Team voor individuele acties. Voor nu, lijkt dit een beperkt probleem, maar gezien de forum thread is een negen pagina ‘ s lang op het moment van dit schrijven, het lijkt niet op een buitengewoon zeldzaam probleem.

Beide telefoons maken gebruik van Samsung geeft, kan dat een aanwijzing, hoewel het onduidelijk is waar Motorola is sourcing de waterval-stijl gebogen scherm op de Motorola Rand Plus.
(Image credit: tigercourage / Motorola forums)

2020 is een beetje van een jaar voor green-tinting problemen met de weergave. Terug in April, zowel de Samsung Galaxy S20 Ultra en de OnePlus 8 Pro had problemen met groene lijnen of gebieden manifesteren in hun toestellen.