Fortnite Hoofdstuk 2, Seizoen 3 is hier: dit is wat je krijgt om te spelen

Het nieuwe seizoen is een lange tijd wachten, gezien het feit dat Hoofdstuk 2, Seizoen 2 had debuteerde in februari. Sindsdien zijn er heel wat veranderingen op Fortnite met inbegrip van een geweld-gratis een sociale ruimte, een in-game toevoegingen van helikopters etc. Dat deze veranderingen werken, blijkt uit de 350 miljoen spelers die Epic Games zegt kom aan boord, waardoor Fortnite een van de meest populaire titels ooit.
Zoals met elk nieuw seizoen, er is een nieuwe Battle Pass ook. Als laatste draaide rond Marvel favoriete Deadpool, deze keer is het een DC-karakter Aquaman. De spelers kunnen ontgrendelen van de nieuwe drifter skins, ruimtepakken en de Kitten die rijdt op een motor.
Eerder deze week, is de vennootschap gehouden zijn grote “Doomsday” gebeurtenis die zag het spel van de slag royale eiland omringd door water en dat maakte het heel duidelijk dat de volgende ronde krijgen de spelers die betrokken zijn in het water spelen in een grote weg.