Geen Frames 2 als Bose wordt augmented reality divisie

De Bose Frames is een uniek aanbod dat gericht is op het combineren van augmented reality en audio. Zo cool als het was, het is mislukt om een deuk in de markt. Zozeer zelfs, dat Bose is stopzetting van het product in de ontwikkeling van haar opvolger en het afsluiten van de gehele AR divisie.

Vorig jaar kondigde het bedrijf een Bose-SR-frames, die ook zijn weg naar India. Het was ‘ s werelds eerste audio augmented reality-platform. Met Bose Frames, men kan nemen en bellen als het komt met een ingebouwde microfoon, en ook toegang tot virtuele assistent. Het functioneert als TWS oordopjes met open-ear design, krijg je ook een 9-as head motion sensor. Op een enkele lading, het kan duren tot 3,5 uur. De Bose Frames werden premium zonnebril die werden geprijsd op Rs 21,900 in India.

(Image credit: Bose)

Nu, het lijkt Bose is het tekenen van de gordijnen van de AR-platform volgens een rapport van het Protocol. De core-leden van de AR-platform hebben naar verluidt verliet het bedrijf en Bose heeft op de hoogte dat de apps niet meer werken in de komende weken.