De Beste vaderdag verkoop 2020: de laatste aanbiedingen van Home Depot, Best Buy, Lowe ‘ s, meer

Vaderdag 2020 is bijna hier, wat betekent dat de tijd dringt addertje onder het gras een cadeau voor papa. Gelukkig voor u, we hebben afgerond tot de beste vaderdag omzet van retailers zoals Home Depot, Lowe ‘ s, Best Buy, en meer. Dit is een fantastische kans om de score van een goede deal, en voor vader een geschenk zal hij de liefde.

Om u te helpen sorteren door alle aanbiedingen die we hebben afgerond tot de beste verkoop voor vader die zijn nu gebeurt. Onze top vaderdag verkoop picks behoren tot $100 uit grills bij Home Depot, aanbiedingen van gereedschappen, grasmaaiers, en apparaten op Lowe ‘s, en kortingen op Tv’ s, laptops en smart home apparaten bij Best Buy.

Onze top aanbiedingen zijn van de Samsung 65 inch 4K-TV te koop voor $529.99, een $100 prijs snijden op het Apple-Horloge 5, en de best verkopende AirPods te koop voor slechts $139. U kunt ook koopjes vinden op de smart home apparaten zoals een $100 korting op de krachtige Apple HomePod luidspreker en de Google Nest Leren Thermostaat te koop voor $207.49.

Houd in gedachten, Vader de Dag is slechts drie dagen weg, dus om te zorgen dat uw geschenk krijgt er in de tijd, die je nodig hebt om te spelen dan vandaag nog een bestelling. Plus, met Amazon Prime Dag nog steeds in de lucht, er is geen garantie dat u elders een lagere prijs vindt van elk moment snel.

De beste vaderdag verkoop 2020:

 • Amazon– korting op een grote selectie van cadeaus voor papa
 • Adidas – 30% korting selecteer schoenen
 • Allswell – 20% korting op beddengoed met code DADS20
 • Apple besparen op de nieuwe iPhone met selecteer met de handel in
 • Best Buy – bespaar honderden euro ‘ s aan een grote tech deals
 • Casper – $25 uit $100+ of-10% korting op de matras van bestellingen met de code FORDAD
 • Dell – vaderdag-tech deals op een bereik van laptops, Tv ‘ s en meer
 • Dick ‘ s Sporting Goods – aanbiedingen op kleding, schoenen en meer
 • Home Depot – save on tools, grills van de barbecue, tuinmeubilair en meer
 • HP – aanbiedingen op een hele reeks van laptops, desktops en printers.
 • Lenovo – tot 62% korting op bepaalde laptops, tablets en meer.
 • Levi ‘ s – 20% korting + gratis verzending op je eerste bestelling
 • Lowe ‘ s opslaan op instrumenten, apparaten en meer
 • Microsoft – aanbiedingen op de gaming consoles, laptops, en tablets
 • Nordstrom – shop een grote selectie van vaderdag cadeaus
 • Overstock – bespaar op horloges, kleding, elektronica en meer
 • REI – besparen op kleding, schoenen, kampeerartikelen, en meer
 • SimpliSafe – 25% korting + gratis camera met een nieuw systeem
 • Doel – korting op een ruime selectie van cadeau-ideeën voor papa
 • Walmart – cadeaus voor papa tegen elke prijs

Onze beste vaderdag verkoop picks:

Vaderdag top aanbiedingen

Keurig K-Mini Single-Serve Koffiezetapparaat: $79.99 $68.99 bij Amazon
De mogelijkheid om brew koffie in huis heeft nog nooit zo belangrijk geweest, en het Keurig K-Mini te koop voor $68.99 is een fantastische optie. De compacte single-serve koffiezetapparaat kunt brouwen een beker in minuten en is voorzien van drie verschillende brew-maten.
Bekijk De Deal

Ring Video Deurbel Pro met Echo-Stip: $298.99 189 dollar bij Amazon
U kunt besparen $60 op de best-selling Ring Video Pro deurbel en ontvang gratis de 3de generatie Echo-Stip. De Ring Pro werkt met Alexa, zodat u kunt gebruik maken van uw Echo-Stip om meldingen te krijgen en te horen en te spreken bezoekers met twee-weg gesprek.
Bekijk De Deal

De Braun Series 5 Scheerapparaat: $179.99 $157.99 bij Best Buy
Een perfect cadeau voor papa, kan je de Braun Series 5 te koop voor $157.99 bij Best Buy. Het scheerapparaat is voorzien van een beweegbaar hoofd en is voorzien van een huidvriendelijke precisietrimmer vorm snorren en bakkebaarden.
Bekijk De Deal

Apple AirPods Pro: $249.99 $219.98 bij Amazon
Amazon heeft de nieuwe AirPods Pro te koop voor $219.98. Dat is een $29 korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de werkelijk draadloze oordopjes die zijn voorzien van active noise cancellation en bieden 24 uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Apple iPad 10.2-inch, 32 GB (Nieuwste Model): $329.99 $249.99 bij Amazon
Amazon heeft het nieuwste model iPad van Apple te koop voor $249.99. Dat is een $79 korting voor de Ruimte Grijze tablet dat is voorzien van een 10,2-inch Retina-display en tot 10 uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Apple Horloge 5 GPS, 40mm: $399 en $299 bij Best Buy
Best Buy heeft de nieuwe Apple Horloge 5 te koop voor $299. De GPS-alleen model is voorzien van een Retina-display, een ECG-app, en komt in een 40mm display met een spatie grijs aluminium kast en een zwarte sport band.
Bekijk De Deal

Apple HomePod: $299.99 $199.99 bij Best Buy
Voor een beperkte tijd, kunt u de score van een $100 prijs snijden op de Apple HomePod luidspreker. De krachtige smart speaker werkt met Siri voor de voice control kunt u andere compatibele smart home apparaten.

Bekijk De Deal

LG 55-inch UN7000 Serie 4K UHD Smart TV: $499.99 $479.99 bij Best Buy
U kunt addertje onder het gras een $20, – korting op de LG UN7000 Serie TV bij Best Buy. De smart TV werkt met Amazon Alexa en Google-Assistent en functies ThinQ AI-technologie, waarmee je TV naar een smart home hub.
Bekijk De Deal

Vaderdag headphone aanbiedingen

Apple AirPods (2019) met het Laden Geval: $159 139 dollar bij Amazon
U kunt de score van een zeldzame prijs van $20 snijden op de Apple AirPods met laden geval op Amazon. De werkelijk draadloze oordopjes komen met een opgeladen geval dat voorziet in een verdere 20 uur levensduur van de batterij, en tot drie uur gesprekstijd op een enkele lading.
Bekijk De Deal

Apple AirPods (2019) met wireless charging case: $199 $169 bij Amazon
Amazon heeft de Apple AirPods met een draadloos opladen zaak te koop voor $169. Dat is een $30 korting voor de draadloze oordopjes die kan worden opgeladen met een Qi-compatibel opladen mat of met een lightning-connector.
Bekijk De Deal

Apple AirPods Pro: $249.99 $219.98 bij Amazon
Amazon heeft de nieuwe AirPods Pro te koop voor $219.98. Dat is een $29 korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de werkelijk draadloze oordopjes die zijn voorzien van active noise cancellation en bieden 24 uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Powerbeats Pro Volledig Draadloze Oortelefoon: $249.95 $199 bij Best Buy
De top-rated Powerbeats Pro krijg je een $50 prijs knippen bij Best Buy in de 3-daagse verkoop. Ideaal voor trainingen, is de draadloze oordopjes zijn zweetbestendig en tot negen uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Beats Solo Pro Draadloze ruisonderdrukkende Hoofdtelefoons: $299.99 $229.99 bij Best Buy
De best verkochte Beats Solo Pro zijn te koop voor $229.99 bij Best Buy. De draadloze hoofdtelefoon is uitgerust met actieve noise cancelling technologie en zorgen voor een indrukwekkend 22-uren van levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Vaderdag smartwatch aanbiedingen

Apple-Horloge-Serie 3 GPS, 38mm: $279 $179 bij Best Buy
U kunt de score van een $100 prijs snijden op het Apple-Horloge-Serie 3 bij Best Buy. Dat is de laagste prijs die we hebben gezien op deze waterdichte smartwatch die beschikt over GPS-technologie, biedt de hartslag en kan volgen populaire trainingen en het aantal verbrande calorieën.
Bekijk De Deal

Apple Horloge 5 GPS, 40mm: $399 en $299 bij Best Buy
Best Buy heeft de nieuwe Apple Horloge 5 te koop voor $299. De GPS-alleen model is voorzien van een Retina-display, een ECG-app, en komt in een 40mm display met een spatie grijs aluminium kast en een zwarte sport band.
Bekijk De Deal

Fitbit Versa 2 Smartwatch: $199.95 149 dollar bij Amazon
Amazon heeft de feature-packed Fitbit Versa 2 smartwatch te koop voor $149. De smartwatch biedt een opmerkelijke zes-daagse levensduur van de batterij en kunt u opslaan van 300 liedjes op je pols.
Bekijk De Deal

Vaderdag tablet aanbiedingen

Apple iPad 10.2-inch, 32 GB (Nieuwste Model): $329.99 $279 bij Amazon
Amazon heeft het nieuwste model iPad van Apple te koop voor $279. Dat is een $50 korting op de Ruimte Grijze tablet dat is voorzien van een 10,2-inch Retina-display en tot 10 uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Apple iPad 10.2-inch 128GB (Nieuwste Model): $429 $329.99 bij Amazon
Amazon heeft het nieuwste model iPad van Apple te koop voor $329.99. Dat is een $100 korting voor de Ruimte Grijze tablet dat is voorzien van een 10,2-inch Retina-display en verpakkingen van 128 gb opslag.
Bekijk De Deal

Amazon Fire 7 Tablet: $49.99 $39.99 bij Best Buy
U kunt haken de Amazon Fire 7-tablet te koop voor slechts $39,99. De 7-inch Alexa-tablet packs 16 gb opslag en biedt tot zeven uur levensduur van de batterij.
Bekijk De Deal

Alle nieuwe Kindle: $89.99 $64.99 bij Amazon
U kunt de score van een $25 prijsverlaging op de 2019 Amazon Kindle. Dat is de beste prijs die we gevonden hebben voor de e-reader die is voorzien van een ingebouwde verstelbare lettertype licht, zodat u kunt genieten van uw e-reader binnen-en buitenshuis.
Bekijk De Deal

Vaderdag TV aanbiedingen

Brand TV-Stick met Alexa Stem op Afstand: $39.99 $29.99 bij Amazon
U kunt het best verkochte Vuur TV Stick te koop voor slechts $29.99 bij Amazon. De streaming-speler kunt u genieten van tientallen duizenden kanalen, apps en Alexa vaardigheden en beschikt over een Alexa stem afstandsbediening.
Bekijk De Deal

Westinghouse 50-inch Smart 4K UHD Roku TV: $299.99 $249.99 bij Best Buy
Een fantastische prijs! U kunt de Westinghouse 50-inch 4K-TV te koop voor slechts $249.99. De smart TV is de Roku ervaring built-in die het mogelijk maakt u te streamen van apps zoals Disney+, Netflix, Hulu, en meer.
Bekijk De Deal

LG 55-inch UN7000 Serie 4K UHD Smart TV: $499.99 $479.99 bij Best Buy
U kunt addertje onder het gras een $20, – korting op de LG UN7000 Serie TV bij Best Buy. De smart TV werkt met Amazon Alexa en Google-Assistent en functies ThinQ AI-technologie, waarmee je TV naar een smart home hub.
Bekijk De Deal

Samsung 65 inch, 7-Serie 4K Ultra HD Smart TV: $549.99 $529.99 bij Best Buy
Voor de Samsung 65 inch 4K-smart-TV te koop voor $529.99 bij Best Buy. De 7-Serie TV is voorzien van een universele gids die u toelaat om u streaming inhoud en live TV-shows van het home scherm van uw TV.
Bekijk De Deal

LG 70-inch 4K UHD LED Smart TV: $799.99 $649.99 bij Best Buy
De LG 70-inch 4K-TV krijgt een $150 prijsverlaging bij Best Buy. Het grote scherm UHD-TV-functies ThinQ AI-technologie, waarmee je TV naar een smart home hub en werkt met Amazon Alexa en Google-Assistent voor de spraakbesturing.
Bekijk De Deal

Vaderdag smart home aanbiedingen

Echo-Stip (3e Gen) Smart Speaker: $49.99 $29.99 bij Amazon
De 3e generatie Echo-Stip te koop voor slechts $29.99 in Amazon ‘ s Vader de Dag van verkoop. Dat is een $20, – korting voor de smart speaker, die kan afspelen van muziek, het beantwoorden van vragen, het weer bekijken en nog veel meer – alles wat je hoeft te doen is vragen Alexa.
Bekijk De Deal

Ring Video Deurbel Pro met Echo-Stip: $298.99 $109.99 bij Amazon
U kunt besparen $60 op de best-selling Ring Video Pro deurbel en ontvang gratis de 3de generatie Echo-Stip. De Ring Pro werkt met Alexa, zodat u kunt gebruik maken van uw Echo-Stip om meldingen te krijgen en te horen en te spreken bezoekers met twee-weg gesprek.
Bekijk De Deal

Blink XT2 Smart Security met Twee Camera Kit: $179.99 $134.99 bij Amazon
Het Knipperen XT2 smart security twee camera krijgt een $45 korting bij Amazon. De buiten – /binnen-beveiliging-camera met geavanceerde bewegingsdetectie, twee-weg audio, en werkt met Alexa.
Bekijk De Deal

Facebook Portal: $179 149 dollar op Facebook
U kunt het opslaan van $30 op de Alexa-enabled Facebook-Portal die is voorzien van een smart camera waarmee je video-oproepen en weergeven van foto ‘ s uit Facebook, Instagram, en je telefoon volledig hands-free.
Bekijk De Deal

Apple HomePod: $299.99 $199.99 bij Best Buy
Voor een beperkte tijd, kunt u de score van een $100 prijs snijden op de Apple HomePod luidspreker. De krachtige smart speaker werkt met Siri voor de voice control kunt u andere compatibele smart home apparaten.

Bekijk De Deal

Google Nest Leren Thermostaat: $249 $207.49 bij Amazon
U kunt het beste de verkoop van Google Nest thermostaat te koop voor $207 bij Amazon. Het leren thermostaat kunt het programma zelf en schakelt automatisch zelf naar beneden, wanneer u weg bent om te voorkomen dat de verwarming of koeling in een leeg huis.
Bekijk De Deal

Vaderdag apparaat deals

Keurig K-Mini Single-Serve Koffiezetapparaat: $79.99 $68.99 bij Amazon
De mogelijkheid om brew koffie in huis heeft nog nooit zo belangrijk geweest, en het Keurig K-Mini te koop voor $68.99 is een fantastische optie. De compacte single-serve koffiezetapparaat kunt brouwen een beker in minuten en is voorzien van drie verschillende brew-maten.
Bekijk De Deal

NutriBullet N12 Pro Plus Blender: $99.99 76,99 dollar bij Amazon
Bespaar $23 op de best-selling NutriBullet blender. De NutriBullet blender features1200W van kracht en wordt geleverd met een eenvoudige, rommel-vrije, hersluitbare te gaan deksel.
Bekijk De Deal

Ninja 4qt Lucht Friteuse: $139.99 $119.99 bij Best Buy
Je kunt scoren een prijs van $20 snijden op de best-selling Ninja Air Fryer bij Best Buy. De 4qt lucht friteuse kunt u de voorbereiding van uw favoriete gefrituurd voedsel met hete lucht in plaats van olie, wat resulteert in 75 procent minder vet dan de traditionele frituren.
Bekijk De Deal

Ecovacs Deebot 500 Robot Stofzuiger: $279.99 $159.99 bij Amazon
Voor de Ecovacs Deebot robot stofzuiger te koop voor $159.99 bij Amazon. De best verkochte stofzuiger werkt met Amazon Alexa en Google-Assistent voor de spraakbesturing en de compatibele app kunt u de plannen van reinigingen van overal.
Bekijk De Deal