Zee5 voor de lancering van een inheemse TikTok rivaal in India

Zee5, de populaire Indiase streaming entertainment-platform, is op zoek naar een stukje van de taart met zijn eigen, korte video, user-generated content-app. Het is momenteel in de beta fase, en de officiële lancering is gepland voor begin juli. Het is specifiek ontworpen voor India.
Het is een volledig zelf ontwikkelde app van het huis van Zee5, dat een onderdeel is van één van India ‘ s groter media-conglomeraten. Het houden van onze lokale culturele nuances in het achterhoofd, geschiktheid, veiligheid en de veiligheid van de pijlers van het platform, het bedrijf zegt. Dit is een belangrijk onderscheid als zodanig apps worden gebruikt door mensen uit verschillende lagen van de samenleving, en moet iedereen het geloof in overweging.