Canon EOS R6 kunnen zijn enorme video-upgrade met 5K oversampled opname

Dat gezegd hebbende, Canon nog niet erkend het bestaan van de EOS R6, die misschien niet eens de snapper de officiële naam. Het gerucht te worden aangekondigd in het begin van juli, samen met de EOS R5, dus we zullen gewoon moeten afwachten en zien of een van deze te pas komt.
Terwijl dat mogelijk niet overeen met de 8K video dapperheid van de R5, en het gerucht gaat dat de R6 niet de mogelijkheid om te schieten RAW-video, 5K oversampling op zich is een enorme deal voor een camera die naar verluidt gericht op liefhebbers. Hoewel er geen woord over de vraag of deze hoge-resolutie video wordt gedownsampled naar 4K bij het opslaan op een geheugenkaart, betekent dit wel dat de R6 moeten respectabele-genoeg video vaardigheden om te houden van veel professionals graag.