Drie manieren voor het verminderen van de gevolgen van de toegenomen netwerk gebruik

Evalueren van bestaande cloud-diensten om ervoor te zorgen dat hun applicaties kunnen volledig ondersteunen een volledige werken van thuis omgeving. Tijdens deze tijden, de netwerk-verkeer verandert drastisch. In plaats van het bedrijfsnetwerk, is elke medewerker toegang tot cloud-middelen vanuit huis verbinding maken via hun woon-dragers en residentiële breedband providers. Als een resultaat, cloud-leveranciers moeten hebben vastgesteld op het niveau van de peering ter ondersteuning van dit type van verbinding. Als u nog niet besproken met uw cloud provider onlangs, nu is de tijd.

Over de auteur
Bovendien moeten werknemers proberen te bellen over Wi-Fi – waar mogelijk. Er zijn alleen zo veel telefoonlijnen in een bepaald land en het toevoegen van telefoonlijnen is een zeer langzaam proces, zelfs onder de beste omstandigheden. Het gebruik van toepassingen die ondersteuning bieden voor voice-connectiviteit is een manier om rond het PSTN (public switched telephone network), met behulp van de beschikbare breedband in de plaats. Werknemers kunnen ook de verschuiving van schema ‘s en zeker de buffer van de schema’ s tussen de verschillende afdelingen in verschillende groepen, zodat zij zijn niet overweldigend dezelfde systemen. Natuurlijk werkt dit alleen wanneer medewerkers toegang tot dezelfde diensten.

Er is een veel voorkomende vraag die is gesteld in business continuity planning: ‘welk percentage van uw werknemers kunnen werken op afstand nu?’. Voor elke cloud service provider, dan is het enige acceptabele antwoord is 100%. Er mogen geen aanpassingen vereist voor het verwerken van externe mogelijkheden van het werken.

1. Beschermingsmaatregelen voor datacenters en cloud-opstellingen