Energie nieuws round-up: SSE te besteden £4m per dag op schone energie projecten, en meer

Het bedrijf is momenteel de tweede grootste energieleverancier in Noord-Ierland, achter de Macht NI, met rond 167,000 binnenlandse klanten. Directeur van Home Energy, David Manning, zei dat het snijden van de prijs zal dan hopelijk een bepaalde manier aan het helpen van gezinnen in de al een moeilijke periode voor iedereen.

Energierekening geld kan worden geïnvesteerd lokaal

Het BRITSE olie-en gas sector is gericht op slash zijn uitstoot van broeikasgassen met 50 procent in 2030. Dit vormt onderdeel van een veel groter doel te bereiken Netto Nul in 2050. Momenteel is het BRITSE olie-en gas sector is goed voor 4 procent van het land de uitstoot van broeikasgassen, met uitzondering van het werkelijke verbruik van olie en gas door consumenten.