Hoe kan licht boost de toekomst van de gegevens?

In 2018 pureLiFi aangetoond in een Schotse school hoe LiFi kunt maken van Wi-Fi-netwerken meer betrouwbaar—niet alleen in scholen, maar in huizen en kantoren, ook. pureLiFi ingezet met een LiFi – netwerk in een klas die regelmatig gestreamd hoge bandbreedte educatieve video ‘ s. Door het ontlasten van de bandbreedte-zware inhoud aan de LiFi-netwerk, de naburige lokalen geprofiteerd van meer betrouwbare WiFi-verbindingen en dus een betere gebruikerservaring. LiFi in onze woningen hebben dezelfde voordelen. Door het gebruik van Gigabit LiFi-apparaten en verlichting in hoge bandbreedte gebieden van ons gezin, we zullen stream hogere resolutie video ‘ s en games, terwijl het ook zorgt voor meer betrouwbare Wi-Fi-netwerk voor alles wat we hoeven te doen online.

Over de auteur
Dus, op zoek naar de toekomst, wat zijn enkele van de manieren waarop licht kan ons helpen verhogen van de gegevens pijp en ons helpen met het uitbreiden van onze draadloze mogelijkheden? In werkelijkheid, de manieren waarop het licht kan verbeteren draadloze communicatie worden alleen beperkt door onze verbeelding licht kan een snellere, meer betrouwbare communicatie overal is er licht. Er zijn echter een paar specifieke manieren licht communications kan u helpen om meer gegevens aan uw huis en van uw apparaat.

Het is geen verrassing voor iedereen dat wanneer mensen wordt gevraagd om binnen te blijven en houd een veilige afstand van elkaar we ingaan op technologie om te verbinden, of door de algemene chat, e-mail, of zelfs video-conferencing. Echter, we wachten in afwachting om te zien hoe de technologie en netwerken die in verbinding zal door ons worden aangepast aan de vraag. In het bijzonder, als meer en meer mensen elke dag binnen blijven en over te schakelen naar het leven online voor de nabije toekomst.