Voetbal is ingeblikt sfeer: hoe menigte wordt ruis toegevoegd om de lege Premier League tuin

Op het geheel, terwijl de algemene sonic op de achtergrond is vrij effectief, de reacties waren een beetje te vertraagd. Het was veelzeggend dat het meest overtuigende ruis op woensdag nacht kwam na de Manchester City ‘ s Kevin De Bruyne scoorde zijn 51e minuten straf, wanneer de audio-ingenieur in de kosten van de proost zou hebben had meer tijd voor de voorbereiding van de reactie.
Misschien wel de grootste giveaway is dat het niet echt wel, was het feit dat het niet voldaan door het gejoel van de andere fans. Evenzo, wanneer Raheem Sterling struikelde over zijn eigen voeten aan het einde van Manchester City winnen van Arsenal, was er geen spottende ‘wahey!‘ via de virtuele weg een einde.

Het is in het spel