Doen Star Wars games plotseling hebben een meer hoopvolle toekomst?

Dit volgt uit meer dan twee jaar goed ontvangen Star Wars: Battlefront 2-updates, na een spreekwoordelijk slechte start. Ik denk niet dat dat een bijzonder goede shooter, persoonlijk, maar het is een zeer goede Star Wars – ervaring, en het zit vol met personages en werelden uit heel de serie’ geschiedenis.
Nu, hoewel, ik vraag me af of EA heeft eindelijk een hoek met het Star Wars-universum. De toekomst lijkt er niet op dat de lichte – rapporten zeggen drie Star Wars games zijn geannuleerd in de laatste paar jaar, met name Project Janhagel, een verhaal in de derde persoon game van Uncharted is Amy Hennig en de lange ter ziele gegane Visceral Games. Maar de recente vorm van de enorme uitgever geeft aan dat de dingen in de juiste richting bewegen.