Amazfit Stratos 3 smartwatch met Dual-OS officieel gelanceerd in India

Rijden op haar recente succes, Huami heeft eindelijk onthuld van de nieuwe Amazfit Stratos 3 smartwatch in India. Deze nieuwe smartwatch is ontworpen voor outdoor-activiteiten en werd onthuld wereldwijd in augustus vorig jaar. De Stratos 3 komt met een 14-dagen lange levensduur en is waterbestendig tot 5ATM.
Het bedrijf stelt dat de smartwatch biedt 80 sport modi voor reguliere activiteiten, zoals hardlopen, zwemmen, tot meer ernstige sportieve activiteiten zoals trail lopen, klimmen, wandelen of Triatlon. De Stratos 3 functies van de hartslag, de V02 max meting en wordt geleverd met een ingebouwde speler die kan afspelen van podcasts of songs uit het interne geheugen van het horloge, om te genieten van de muziek terwijl u uit te werken. Het horloge wordt geleverd met NFC, GPS/ Glonass, Bluetooth v5.0, – en Wi-Fi 802.11 b/g/n voor verbinding.

Amazfit Stratos 3 prijzen in India