Pak een 1TB iPad Pro voor de laagste prijs ooit deze week in de VS en het VK

Je zou kunnen meestal pak deze iPad Pro – tablets te koop voor rond de ,199 / £1,059 voor deze week, een prijs die is vast te zitten boven een grand sinds de tablet versie. Echter, in het hakken van 5 / £110 uit deze eerdere kortingen, Amazon en Currys hebben gebracht dat de prijs naar beneden tot drie cijfers. Dat laat de 11-inch iPad Pro met een opslagcapaciteit van 1 tb zit op 4.69 in de VS en £949.97 in het verenigd koninkrijk.
Als u op zoek bent naar iets een beetje minder duur, wilt u wellicht ook een kijkje nemen in de goedkoopste Samsung tablet prijzen, of de nieuwste Microsoft Surface Pro aanbiedingen en bundels. Wilt aan de stok met Apple? Bekijk onze selectie van goedkope MacBook aanbiedingen en verkoop.