Realme Narzo 10A 4+64GB variant gaat over de verkoop van morgen

De Realme Narzo 10A 4GB RAM variant zal gaan over de verkoop in India morgen voor de eerste keer. Bij de lancering, het bedrijf had aangekondigd alleen de 3+32GB variant.
De Narzo 10A wordt geleverd met een 12 MP primaire camera met een f/1.8 diafragma, een portret lens, en een macro lens. Er is een vingerafdruk scanner onder de camera module. Meer dan aan de voorkant, de Narzo 10A heeft een 5MP snapper.

Realme Narzo 10A Specs

Als voor de connectiviteit opties, er is de dual-SIM-kaart, microSD-kaart, Bluetooth 5.0, FM-Radio en Wi-Fi 802.11 b/g/n. De Narzo 10A komt in Zo Blauw en Zo Wit kleur opties.
Om de macht van het inwendige van het apparaat is verpakt met een 5000 mAh batterij met een micro-USB-poort. Er is geen snel op te laden, maar het apparaat wordt geleverd met reverse-functie voor het opladen. Het wordt geleverd met Realme UI gebaseerd op Android-10.

Afbeelding 1 van 2

Het bedrijf zal de lancering van de Realme X3-serie in India deze week samen met Realme Toppen Q TWS oordopjes.
(Image credit: Realme)
Afbeelding 2 van 2

Realme gestart met nieuwe Narzo serie vorige maand in India met Narzo 10 en Narzo 10A. Zowel de apparaten gelanceerd werden slechts in één variant. De Narzo 10A werd gelanceerd in 3+32GB config voor de prijs van Rs 8,999 en de Narzo 10 werd gestart met 4+128 gb voor Rs 11,999.
(Image credit: Realme)

De nieuwe Narzo 10A met 4GB RAM en 64GB aan opslag aan boord zal zijn beschikbaar voor de Rs van 9.999 op Flipkart vanaf morgen. Als u op zoek bent om te kopen het apparaat morgen, je kan ook een 10% directe korting op HDFC kaarten.
Het apparaat wordt geleverd met 6,5-inch HD+ display met een mini drop-stijl notch en een 89.8% screen-to body ratio. De handset is voorzien van MediaTek Helio G70 SoC gecombineerd met 4 gb RAM en 64GB opslag.
Kopen Realme 10A 4GB+64GB op Flipkart