Samsung Galaxy M01, Galaxy Watch 3 gecertificeerd voor India lancering

De eerder gelanceerde Galaxy M01 met een vergelijkbaar model nummer draait Android-10 van de box. Bovendien, een geekbench notering heeft gegeven afstand de specificaties van de M01s te worden uitgevoerd op de Helio P22 gepaard met 3 gb aan RAM-geheugen.
Uitgevoerd op het Tizen 5.5 OS de Smartwatch wordt verwacht dat heeft 1GB RAM en 8GB opslag aan boord. Eerdere lekken ook op gewezen dat de cirkel hebben een draaibare ring, ECG-sensor, de hartslag en de bloeddruk sensoren.
Voor zover wij weten, de nieuwe Smartwatch zal ten minste twee modellen – een 41mm versie met 1.2-inch display en een 45mm versie met een 1.5-inch display en komt in Roestvrij Staal en Titanium-modellen.

Er wordt dan ook verwacht LTE en GPS voor connectiviteit, terwijl de back-up zal waarschijnlijk worden bepaald door een 247mAh en 340mAh batterij voor de 41mm en 45mm versies respectievelijk.
(Image credit: Samsung)