WFH? Gebruik deze pro-gamer tips voor het optimaliseren van uw installatie en uw mentaliteit

Samsung 27-inch CRG5 gebogen monitor: De CRG5 combineert een bliksem-snelle beeldverversing door 240Hz RapidCurve™ – technologie en 1500R kromming, het minimaliseren van vertraging tijdens het weergeven van ultra-gladde scènes voor een overweldigende ervaring. De refresh rate van 240Hz maakt een snelle, moeiteloze reactie op scherm-overgangen en snel veranderende situaties, terwijl de 1500R gebogen scherm biedt een weids uitzicht met slechts één blik. Te elimineren tranen, stotteren en vertragingen tijdens de actie, G-sync compatibiliteit van NVIDIA synchoniseerd de graphics processing unit (GPU) en een panel, waar spelers een bijzonder dynamische en vloeiende gameplay tijdens een scène in full HD resolutie.
Tijdens het komt als geen verrassing om te leren dat gamers zijn een van de weinige demografie werkelijk genieten van lockdown, wat misschien meer verrassend is, is dat professionele gamers die concurreren in esports-toernooien voor grote prijzen in Australië en over de hele wereld – hebben ontwikkeld arbeidsethos en het model kan leren ons allemaal een ding of twee over het werken vanuit huis.
Om uit te vinden, we bereikt Legacy Esports – één van de meest succesvolle esports organisaties in de ontluikende Oceanische Regio met teams en streamers die momenteel actief is in spelletjes met inbegrip van Fortnite, Hearthstone, Starcraft 2 en de immens populaire League of Legends. De technieken hebben bewezen in het veld: in April, haar League of Legends team werd gekroond Oceanische Pro League (OPL) Kampioenen.
We vroegen Tim Wendel, Hoofd van Esports voor Oudere Esports, wat we kunnen leren van hun succes. Immers, zo zegt hij, “Werken vanuit huis in quarantaine heeft niet echt veel veranderd voor wat we doen… we zijn erg gewend aan het werken in deze ruimte.”
Communicatie is de sleutel
For Tim Wendell, Head of Esports at Legacy Esports, remotely communicating and coordinating with team members has always been the norm.
Voor Tim Wendell, Hoofd van Esports in het Legacy Esports, op afstand de communicatie en coördinatie met de leden van het team heeft altijd al de norm. (Image credit: Legacy Esports)Veel office-werknemers zijn greep te krijgen op Zoom voor vergaderingen en communicatie, maar pro-gamers zijn al goed thuis op de coördinatie van hun medewerkers op afstand. Winnen betekent het delen van informatie snel roepen vijandelijke posities met militaire-grade efficiëntie, bijvoorbeeld – en als al je teamgenoten (die kon worden vele kilometers afstand) zit rechts naast hen.
Legacy-Esports maakt gebruik van de gamer-georiënteerde multi-gekanaliseerd Onenigheid app voor stem en tekst communicatie, maar Tim ‘ s ervaring met het vertaalt naar alle web-conferentie-gerelateerde communicatie software. Zijn eerste punt is om ervoor te zorgen dat iedereen zeer goede microfoons voor de duidelijkheid – het is niet professioneel, noch nuttig voor anderen om te klinken als je het vanuit de bodem van een put. Hij voegt toe, “Voor de mensen die nu werken vanuit huis, de sleutel is vertrouwd te raken met de software die uw team of bedrijf gebruikt. Het zal bespaart u een hoop tijd kunnen repareren van je eigen problemen tegen te gaan elke keer als er iets mis gaat. Het kan zijn dat uw microfoon op de lokale dempen, in tegenstelling tot gedempt in de software – een aantal problemen.”
Microfoon en luidspreker problemen zijn zeker regelmatig bugbears voor de nieuwe wereld van conference calls: het kunnen stellen of een probleem komt voort uit de instellingen van de computer, headset toetsen/draaiknoppen, een andere deelnemer, het lokale netwerk of derden cloud service, is belangrijk. Vergaderingen kunnen snel ontspoord door belangrijke deelnemers niet hebben van functionele audio of video, en het verstrekken van externe technische ondersteuning kan moeilijk zijn, vooral wanneer het gaat om uit te leggen hoe u verborgen instellingen in de apps (en besturingssystemen) om mensen die niet tech-savvy.
De belangrijkste les hier is om vooruit te plannen en test uw installatie voorafgaand aan belangrijke gebeurtenissen. Dit geeft je genoeg tijd vooraf aan Google een specifiek probleem of vraag een collega om hulp.
Gezond lichaam, gezonde mentaliteit Samsung's curved gaming monitors are kind on the eyes and can easily do double-duty as your primary work display.
Samsung gebogen gaming monitoren zijn soort op de ogen en gemakkelijk kunt doen dubbele plicht als uw primaire werk display. (Image credit: Samsung)”Esports professionals in een aantal van de langste uren, van elk beroep, in hun ambacht. Dus, regelmatig pauzes nemen is belangrijk en is dus houding en stretching,” zegt Tim. Inderdaad, als de opleiding in de eerste plaats gaat zitten in de voorkant van een scherm, met een muis en toetsenbord, voor de vele uren, elke dag, het wordt vooral belangrijk om te begrijpen en te compenseren voor het negatieve effect dat dit heeft op het lichaam. Tim zegt dat het krijgen van ten minste eens per uur en stretching – zelfs al is het maar voor vijf minuten – is zeer belangrijk.
Hij vervolgt: “Er is een gamer stretch routine die zich richt op de warming-up. Het gaat om het trekken van uw vingers terug en dan weer in de andere richting. Het is echt over het losdraaien tot enige spanning: uw onderarmen kan erg gespannen bij het vasthouden van een muis en een toetsenbord te gebruiken voor langere tijd.” Dit zal helpen af te wenden van de primaire aandoening die gruwelen in de wereld van Esports: RSI.
Buiten dat, na een strak schema was van essentieel belang. Tijdens de training naast teamgenoten gehouden pro-gamers van het missen van de meeste sessies, was er nog steeds een groot deel van de solo-werk nodig is. Het hebben van hen vasthouden aan een strak tijdschema voor de praktijk, rust, beweging en de prestaties van recensies helpt het team en elk individueel lid om de structuur van hun dagen.
Hij voegt ook het volgende advies: “Als je routine verandert, proberen op te bouwen een schema met alarmen of herinneringen voor het controleren van uw berichten. Als u alleen gebruikt voor het controleren van uw e-mails in één groot blok elke dag, kan het zinvol zijn om een beetje meer dynamiek in deze tijd.” Hij concludeert: “Ook, er mag geen excuus om niet te houden aan een gezond dieet. Zelfs het behoud van de oefening is niet moeilijk, als online lessen en live sessies met personal trainers zijn op grote schaal beschikbaar.”
Voor de juiste versnelling voor het werk
Samsung's T7 SSDs are an easy way to add robust, super-fast external storage to any PC or Mac.
Samsung T7 Ssd ‘ s zijn een gemakkelijke manier om toe te voegen robuuste, super-snelle externe opslag op elke PC of Mac. (Image credit: Samsung)Iedere opdracht is eenvoudiger als je de juiste tools om dit te doen en, net als een bot mes werkt als een vervelende belemmering voor een chef-kok, met een langzame computer of een slechte kwaliteit van de randapparatuur kan fungeren als een belangrijke belemmering om de productiviteit op kantoor. Aan die einde, Samsung levert Legacy Esports met een verscheidenheid van hoge kwaliteit apparatuur om hen te helpen hun beste, met inbegrip van snelle computer geheugen, Ssd ‘ s en gebogen gaming monitoren. Tim zegt, “Alle spelers die ze hebben ontvangen, hebben genoten van de voordelen. Niet te lang wachten voor je computer om op te starten, kunnen laden games snel en hebben veel ruimte voor het opslaan van spellen is uitermate populair].”
Hij benadrukt ook het belang van het hebben van een ergonomische stoel. “Gaming stoelen zijn hot items in esports, nu, met meerdere fabrikanten met inbegrip van elementen zoals de verstelbare armleuningen en hoofdsteun. Maar, zolang je een goede stoel ondersteunt een goede houding; dat is het belangrijkste.” Hij voegt eraan toe dat, hoewel het belangrijk is om ervoor te zorgen dat de onderarmen zijn niveau met de tabel, is er geen speciale gaming houding of manier om een muis, dat zal het u te stoppen van het krijgen van moe.
Niettemin, Tim nog raadt het gebruik van een gebogen beeldscherm (of twee) voor het werk: “het Hebben van een gebogen scherm betekent dat ik mijn ogen beweeg minder te bereiken hoek tot hoek overwegende dat, met een platte beeldscherm de ruimte voelt breder. Het voelt alsof ik met mijn ogen minder te zien het hele scherm. Ook het gebruik van twee beeldschermen maakt het gemakkelijk om te multitasken met meerdere bronnen van informatie. Werken op een monitor, terwijl informatie over de bron of de berichten worden weergegeven op de andere, maakt de zaken een stuk makkelijker.” Hij voegt toe dat het aansluiten van ultra-breedbeeld monitoren kan met name verhoging van de productiviteit ten opzichte van zijn gebogen over een laptop-scherm, en zal het helpen bij het aanmoedigen van een betere houding, ook.
Top tech voor WFH
The 970 EVO Plus range of SSDs offer terrific performance and can help reduce both boot up and load times, as well as making your PC more responsive for both work and games. 
De 970 EVO Plus reeks Ssd ‘ s bieden geweldige prestaties en kan bijdragen tot het verminderen zowel de opstart-en laadtijden, evenals het maken van je PC responsiever voor zowel werk en games. (Image credit: Samsung)Samsung CT55 1000R gebogen monitor: Of het nu thuis of op kantoor, gebogen monitoren maken het makkelijker aan te pakken veeleisende taken, het aanbieden van een meer natuurlijke en comfortabele kijkervaring. De Samsung CT55 beschikt over een 1000R kromming die overeenkomt met de menselijke gezichtsveld, zodat je het hele scherm in één oogopslag, die kunnen helpen bij het beperken van de visuele vermoeidheid, vooral tijdens langduriger gebruik van scenario ‘ s. Een ander voordeel van het gebruik van een gebogen scherm is de mogelijkheid om het te gebruiken als een tweede scherm, waardoor het gemakkelijker wordt om meerdere taken.

Samsung EVO Plus NVMe Ssd ‘ s: Deze solid-state drives zijn te snel en toch klein genoeg om de macht van laptops en desktops gelijk. Boot tijden zal dalen, net als de laadtijden van applicaties. Ondanks de kleine afmetingen zijn ze nog steeds pack up-2 tb aan opslag, zodat u niet opraken van de ruimte op korte termijn.
Samsung Portable SSD T7: Met toenemende bestandsgrootte (vooral als het gaat om multimedia), te weinig opslagruimte op uw laptop of desktop is een vrij algemeen probleem. Samsung portable Ssd ‘ s, zoals de T7, bieden een gemakkelijke manier om de supersnelle externe storage, kunt u zowel sparen en werken van grote bestanden op een aparte schijf – zelfs veeleisende taken zoals het bewerken van video kan direct worden gedaan van een Samsung Portable SSD, dus er is geen noodzaak om de overdracht van bestanden tussen de externe SSD en uw computer in de interne opslag.
Professionele gamers nodig hebben om de balans van hun vele uren van intense focus in de voorkant van een computer scherm met gezonde schema ‘ s die ervoor zorgen dat ze in staat van behoud van optimale prestaties, zowel fysiek als mentaal, op alle tijden. Dus, welke technieken zij gebruiken, en welke technologie ze aanbevelen?