Xiaomi en Huawei kopen ultra-dun glas – nieuwe foldables op de kaarten?

Samsung was de eerste die gebruik maken van ultra-dunne glazen vitrines gebouwd speciaal voor opvouwbare telefoons. Maar het lijkt meer merken omarmen ze vooruit gaan. Rapporten wijzen uit dat Xiaomi en Huawei hebben al orders geplaatst voor UTG geeft voor de volgende golf van opvouwbare telefoons eventueel in 2021. Smartphone majors zoals Huawei, Samsung hebben al geprobeerd om hun geluk met foldables zoals de Mate van X en Galaxy Vouwen terwijl bedrijven als Xiaomi nog niet gelanceerd commerciële apparaten nog niet.

Xiaomi en Huawei hebben al geplaatst bulk orders voor de ultra dun glas geeft, volgens de informatie afkomstig van de supply chain door een bekende tipster van China. Hoewel we niet precies zeker van de apparaten die kunnen optreden met deze display, Xiaomi zou kunnen implementeren deze op zijn aanstaande opvouwbare smartphone en Huawei zou het opsplitsen van de Mate van de serie 40 met 40 Pro met behulp van een UTG scherm.

(Image credit: Xiaomi)