Xiaomi pauzes MIUI 12 beta-ontwikkeling; Hier is de reden waarom

MIUI is waarschijnlijk één van de meest gebruikte aangepaste Android-skins dankzij niet alleen het grote aantal apparaten Xiaomi verkoopt, maar ook omdat het interessante features is uitgerust met. De nieuwste versie van MIUI 12 is in ontwikkeling voor enige tijd en is net begonnen met het maken van zijn weg naar het vlaggenschip van de Xiaomi smartphones, echter, het bedrijf heeft tijdelijk is onderbroken de ontwikkeling van deze nieuwste firmware.
U te herinneren, de Android-10 gebaseerd MIUI 12 werd onthuld in April en is uitgerust met interessante features , zoals een vernieuwde donker modus, nieuwe 3D live wallpapers, bijgewerkt menu instellingen met een grafische lay-out en verbeterde gesture control, afgezien van een heleboel tweaks.