Transformeer de manier waarop u zaken doen met factuur automatisering

Vincent Beerman, Senior Director Product – Platform, AI en Inzicht in Gegevens op Taulia.

Over de auteur
Het automatiseren van invoice management processen kunnen veranderen de manier waarop uw Accounts Payable team opereert en er is nog nooit een betere tijd geweest om het aannemen van een elektronische facturatie software oplossing. Volgens het laatste onderzoek van Billentis, 550 miljard facturen zijn verwerkt jaarlijks en slechts 10% van deze papierloze. Het elimineren van papieren facturen en te kiezen voor elektronische facturatie zal helpen verhogen van uw interne productiviteit, verlagen van de operationele kosten en uw ecologische voetafdruk verkleinen. Door te kiezen voor het stroomlijnen van het facturatie proces automatisering, kiest u ervoor om uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

Een verlaging van de kosten – Onderzoek uitgevoerd door Vurige Partners bleek het kost voor het verwerken van een enkele factuur, met de gemiddelde factuur nemen 8.3 dagen volledig zijn verwerkt. Veel bedrijven zijn bezig met de uitvoering van maatregelen voor het verminderen van hun factuur te verwerken, kosten en tijd; degenen die niet moet beoordelen waarom omdat de directe waarde die dit kan leveren aan de business.