Vu kondigt 32-inch, 43-inch Cinema Smart Tv ‘ s in India

Slechts een week na de aankondiging van premium Ultra 4K Android Tv ‘s, Vu is de lancering van betaalbare 32-inch (HD) en de 43-inch (Full-HD) Cinema Smart Tv’ s. Deze betaalbare modellen beginnen zo laag als Rs 12,999 en zullen strijden tegen de wil van Xiaomi en Realme in het segment. De nieuwe Vu smart Tv ‘ s komen met een kleinere omvang, 40W ingebouwde soundbars en zo goed als Android TV-9-Taart met stem-geactiveerde Google-Assistent.

In termen van de specificaties, de 32-inch model wordt geleverd met een 1366 x 768 HD LED-paneel, terwijl de 43-inch-model heeft een 1920×1080 Full HD scherm. En dat is eigenlijk het grootste verschil tussen de twee modellen. Het geeft ook Adaptieve Lumia Controle, PC en Game-Modus, Digitale MPEG ruisonderdrukking en een Cricket-Modus. De Tv ‘ s worden aangedreven door een quad-core CPU en een dual-core GPU met 1GB RAM en 8GB opslag.

(Image credit: Vu)