De beste 4K Ultra HD Blu-ray-spelers die je nu al kunt kopen beste 4K Ultra HD, Blu-ray spelers

Maar ondanks al dat vermogen onder de motorkap, het is niet de beste 4K Blu-ray speler. Zeker, het kan spelen 4K UHD – schijven, en zelfs ondersteunt Dolby Atmos audio – maar de beelden die zij produceert niet waarschijnlijk niet om te blazen je weg. Dat is waarschijnlijk omdat de Xbox Een X niet hetzelfde niveau van beeld-upscaling dat sommige van de andere speciale media spelers op deze lijst.

Een nieuwe 4K Ultra HD Blu-ray speler kunnen niet worden op de top van uw tech verlanglijstje. Wij begrijpen dat. Als u een Netflix of Disney Plus abonnement heeft u misschien niet eens het kopen van Dvd ‘ s Blu-rays op alle meer.
De eerste 4K Blu-ray speler ter ondersteuning van HDR10, HLG, HDR10+ en Dolby Visie

Had wat problemen bij de start