De beste gratis iPhone-apps 2020 van De beste gratis iPhone-apps

Motie foto ‘s wil u helpen meer te doen met de Live Foto’ s die je schiet op je iPhone. Apple ‘s eigen app Foto’ s, natuurlijk, biedt opties voor het aanpassen van de manier waarop deze beelden te animeren, maar dat Google het aanbieden doet veel meer.
Standaard is de app maakt gebruik van een picture-in-picture set-up genaamd Discreet. Dit slaat twee afzonderlijke video ‘ s, zodat je later kunt bewerken ieder onafhankelijk van elkaar. Maar in plaats daarvan kunt u kiezen voor ‘branden’ van het PiP-schot in het hoofd -, of gebruik maken van de 50/50 split-screen te bekijken die is opgeslagen als een afzonderlijk bestand.
Rookvrij, lay-out en workflow lijken op het soort dingen die u kent als u hebt gewaagd in desktop bewerken – alleen gestroomlijnd voor de mobiele telefoon, en zonder een prijskaartje verbonden.
Als met producten die gericht zijn op snel fashioning iets voor sociale netwerken, Splice is enthousiast aan de slag. Selecteer een aantal video ‘s of foto’ s vanaf uw iPhone, sleept u het regelen van de miniaturen, een hoogte-breedteverhouding selecteren, en u in feite een bewerking.

Gratis iPhone-app van de maand

Moodelizer is een one-trick pony, maar het is nogal een truc. Het stelt u in staat om aangepaste soundtracks van video ‘ s en alles wat je nodig hebt is een enkele vinger.
(Image credit: de Filmische Inc)

DoubleTake

DoubleTake transformeert een enkele iPhone in een multi-cam-studio door het laten vastleggen van beelden van twee van uw apparaat camera ‘ s tegelijk. Met een ondersteunde iPhone (XS/X of nieuwer), kunt u opnamen maken van twee verschillende brandpunten van hetzelfde onderwerp, of gebruik maken van de voorkant en achterkant camera ‘ s voor het vastleggen van een evenement en uw reactie.
De app voelt zich nog steeds een vleugje stijf vergeleken met de wil van de Clips, maar Vue gevoel van focus en stijl, samen met de delen van het netwerk dat ten grondslag ligt aan alles maakt het zeker de moeite waard.
Voor iPhone-X-gebruikers, is er een extra traktatie: geanimeerde 3D selfie scènes. Deze kunt vervoeren je in een aantal gestileerde landschappen, waaronder neon stadsgezichten en schepen uit Star Wars. Het effect is betoverend tot het punt waar de app is de moeite waard oppakken voor selfie scènes alleen.

De beste gratis iPhone-video-editors en animatie apps

Alles wat u maakt, kunnen worden geëxporteerd naar Foto ‘ s als video (helaas, er is geen bewegend GIF-optie), maar er is veel meer dat je kunt toevoegen eerste, met inbegrip van de camera wiebelen overlay-effecten en geautomatiseerde bewegende lucht. Sommige van deze functies werken beter dan anderen, maar het gehele pakket is een geweldige manier om uw foto ‘ s tot leven. Let op dat er een abonnement IAP op de loer, maar u hoeft niet te betalen om een stuk uit deze app.

Dit is niet freeform animatie – je hoeft niet te weten iets over keyframes en paden. In plaats daarvan selecteert u een lettertype, een animatie stijl, een achtergrond patroon (die ook bezielt), en een afbeelding om te zitten onder alles. U krijgt standaard een Instagram-vriendelijke vierkante samenstelling, maar een knop kunt u fietst door een aanbod van alternatieven.
(Image credit: Animo Apps Ltd)

Speelt: animatie design kit

U kunt direct opnemen in de app of importeren van bestaande video ‘ s. In beide gevallen kunt u overlay stickers en actieve bijschriften die worden weergegeven als het onderwerp spreekt, en het toepassen van filters voor een andere look. Posters dienen als een vervanging voor titels, helpen met het tempo en de context op een manier die veel meer interessante, geanimeerde en bewerkt.
Gelukkig Vue is een beetje ontspannen nu – en dat allemaal beter van. De app nog steeds de voorkeur kort te houden, maar kunt films van drie minuten in lengte en kan het laden van bestaande video ‘ s van je iPhone. Zodra uw miniatuur meesterwerk is gedaan, is het mogelijk om filters toe te voegen en stickers, overlay ondertitels, en rotzooi rond in-en uitzoomen of aanpassing van de schuifregelaars.
Heel wat van de animatie stijlen resulteren in twijfelachtige leesbaarheid. Maar werken met enkele van de subtielere opties en de nogal mooie achtergronden en je kunt eindigen met een visueel arresteren video om online te delen.

Het cementeren van zijn vriendelijke aard, Quik en biedt een kleine paren minigame voor u te knoeien over terwijl de app maakt uw meesterwerk. En er is zelfs een wekelijkse ‘Voor U’ video Quik compileert zonder dat u een vinger uit te steken.
(Image credit: de Toekomst)

Splice

Echter, de app geeft je tal van mogelijkheden voor het nemen van de zaken verder. U kunt titels, effecten, tekst overlays, en audio. Afzonderlijke fragmenten kunnen worden geknipt, bijgesneden en filters toegevoegd. Natuurlijk, in-progress projecten worden opgeslagen, zodat u kunt terugkeren naar later.
Speelt beweert dat het kan “verhef je zelf-expressie” en “uw inhoud prachtige”. In werkelijkheid, het is een gratis iPhone app waarmee u typt in een kleine mededeling (140 tekens of minder, zoals old-school Twitter), en dan slingeren de brieven over de plaats.
Dit zijn onze favoriete iPhone-apps voor het snel bewerken van video ‘s, Gif’ s en Live Foto ‘ s, en voor het maken van stop-motion animatie.
Alles wat je hoeft te doen is selecteert u sommige video ‘s en foto’ s, en kies een stijl. Quik dan zal ze in een prachtige video die je kunt delen met vrienden en familie. Maar als je innerlijke filmmaker hankers voor een beetje meer controle, kunt u de stijl, de muziek, de indeling en het tempo, samen met het trimmen van clips, het rangschikken van items en het toevoegen van titels om het effect te krijgen u wenst.

Splice zit in een ruimte tussen de traditionele film-maken van de software en quick-fix video-editors.

Enlight Pixaloop

Gewoon maar wat aan te rommelen met de audio alleen is leuk, maar het is allemaal goed komt samen bij het maken van een video. Nu, wanneer u opnamen maakt nog een andere clip van uw kat wordt mild amusant, Moodelizer kunt toevoegen broodnodige spanning door middel van een spetterende club muziek of head-banging gitaar riffs.
U kiest een genre, en ‘repeteren’ afspelen door het slepen uw vinger over het plein zoeker. Bewegen tot verhoging van de muziek verhoogt de intensiteit van en naar rechts aan te passen variatie. U kunt het uitvoeren van de repetities met de zoeker of met een bestaande video geladen vanaf uw Camera Roll.

Wilt u meer keus? Bekijk onze volledige gids voor de beste iPhone-apps, zowel gratis en betaalde opties.

Moodelizer

Heb je een iPhone, en hebben gewaagd in de melee van Apple ‘ s App Store, die meer dan een miljoen apps. Geweldig nieuws! Velen van hen zijn gratis. Niet zo goed nieuws! Je hebt om te ziften door hen uit te werken het best. Gelukkig, dat is wat we hier voor, te vermelden hier.
Enlight Pixaloop kunt u animeren uw foto ‘ s. Dit wordt bereikt door middel van handmatig tekenen ‘pad’ pijlen om de richting bepalen van de animatie, en het instellen van de ankers van de andere gebieden van de afbeelding geworteld naar de plek. Tik op de knop afspelen en je krijgt iets weg van een cinemagraph – alleen op basis van een enkel stilstaand beeld, in plaats van tientallen foto ‘ s of een video.

Op het geven van de app toestemming om je foto ‘s bekijken, het zal weer een schuifbaar-feed van foto’ s die animeren terwijl u surft. Dit alleen al maakt de Motie foto ‘s de moeite waard een download, niet in het minst omdat de app geldt stabilisatie technologie op uw Live-Foto’ s, de uitroeiing van wobbel.
Er zijn beperkingen, met name de app het uitvoeren van 1080p, vermoedelijk omdat twee 4K-streams tegelijk zou smelten uw iPhone. Maar voor de lol en serieus werk gelijk, DoubleTake is zeer de moeite waard om te downloaden.
Klik door naar de volgende pagina ‘ s voor elke categorie, maar bekijk eerst onze gratis iPhone app van de laatste maand hieronder en zorg ervoor dat u deze pagina op een brutale bladwijzer, zodat u kunt blijven met onze nieuwste gratis iPhone app pick-elke veertien dagen.

Onze selectie is gesorteerd in handige categorieën, dus of u nu een gratis foto-editor, vertaling app, sat-nav of iets anders, je kan gewoon rechtstreeks naar de relevante categorie.

Vue is een video-editor die de eerste incarnatie was van een vreemde mix van intrigerende en belachelijk. Kortom, het was ontworpen om u zes seconden of fame door het uitlijnen van een ultra-korte video bestaande uit drie foto ‘ s.

Motie Foto ‘ S

Maar met een paar snelle klappen u kunt snel selecteren met een aantal Live-Foto ‘ s, die vervolgens kunnen worden omgezet in een klein filmpje. Als alternatief, kunt u Live Foto ‘ s in collages, of tekst toevoegen en emoji aan uw favorieten. In korte, Bewegende foto ‘s voelt het alsof het Live-Foto’ s-editor Apple is vergeten te maken.
Als je van het idee van het bewerken van films, maar een modern-dag, met geen tijd of aandacht, probeer Quik. De app automatiseert het hele proces, zodat u mooie video ‘ s met een paar tikken en te laten zien aan uw vrienden zonder talent – zeker het toppunt van vandaag is de #hashtag generatie.

Clips is een video-app voor het bewerken gericht op het maken van content voor het delen op sociale media. Te dien einde, het ontwijken verdrag (breedbeeld, standaard titels, typisch het bewerken van tracks) en probeert te trekken veel plezier in een gestroomlijnde, eenvoudige montage.
We hebben afgerond tot op de beste gratis iPhone-apps voor u, inclusief foto-en video-editors, gezondheid apps, muziek spelers, en nog veel meer.