Beste streaming-apparaat: de beste apparaten te gebruiken voor het streamen van Netflix, Amazon en meer Beste Streaming-Apparaat

Als je een koord-cutter, of u van plan bent lid te worden van hun plaats in de toekomst, een streaming-apparaat voor het kijken naar shows en films en het luisteren naar muziek is een must-have. Voor mensen met oudere smart Tv ‘ s, en iedereen die wil een betrouwbare manier om te streamen, je kan het gewoon niet winnen van de waarde, de prestaties en het gemak van een streaming-apparaat.

Nu, toegegeven, de term ‘streaming device’ is nogal vaag. Deze dagen, laptops, desktops, telefoons, tablets, consoles en, nou ja, vrijwel elke op internet aangesloten apparaat is geschikt voor het afspelen van YouTube, Netflix, Hulu en meer. Maar wat stelt streaming-apparaten zoals de Roku Ultra, Apple TV en Amazon Fire TV onderscheidt, is dat ze zijn gewijd streaming spelers: hun enige taak is om je content.