Mad maandag: score een Samsung soundbar + sub-alleen voor AU$395 van Bing Lee Samsung Series 6 Soundbar HW-R650/XY deal

Soundbars zijn steeds meer en meer populair, en voor goede reden dan ook – minder bedrading en installatie gedoe dan traditionele stereo-installaties, niet te vergeten dat ze esthetisch en het vergroten van de uitstraling van uw woonkamer.
Samsung Series 6 HW-R650/XY-soundbar met draadloze subwoofer | AU5 (AVP AU9; opslaan AU4) De slanke Samsung HW-R650/XY wordt geleverd met een draadloze subwoofer, zodat u kunt genieten van een stevige bas zoals u kijken naar uw favoriete film. Niet alleen is de subwoofer draadloos, kunt u ook aansluiten op uw geluidsbalk op uw TV via Bluetooth, waardoor je de vrijheid van kabels. Daarnaast kunt u verbinding maken met andere apparaten om de Samsung soundbar via Bluetooth, wat betekent dat u kunt stream uw muziek uit uw mobiele overal, met no strings attached. Gamers zullen ook genieten van het speciale ‘Game Mode’ dat biedt een meer meeslepende en directioneel geluid dat kickt op uw gaming ervaring een inkeping.
Kan je de Samsung HW-R650/XY online voor slechts AU$395, hoewel een AU$40 levering kosten voor de grootstedelijke gebieden van toepassing is – dat is een enorme besparing van AU$304. Als je op zoek bent naar een soundbar, Bing Lee is het aanbieden van de Samsung HW-R650/XY voor een ongelooflijk 43% korting.
De Samsung HW-R650/XY soundbar is momenteel in de uitverkoop met een korting van een enorme 43% door Bing Lee. Er zijn geen lelijke kabels met deze soundbar wordt geleverd met een draadloze subwoofer en Bluetooth-connectiviteit. Samen met de diepe bas die worden aangeboden door de subwoofer, kunt u uw gaming naar het volgende niveau met de Samsung ‘Gaming Mode’, dat geeft de spelers een uitgebreide game-ervaring. Momenteel te koop via Bing Lee voor AU5, waardoor u een indrukwekkende AU4.Bekijk De Deal