Redmi 9A – Eerste details online verschijnen null

Verder, de lek, zegt het apparaat een 13MP achterzijde en een 5MP selfie shooter. Andere functies, zoals de USB-C-poort, Infrarood-sensor, Gorilla Glas 5 bescherming voor het display zijn er zeker van om vastgehouden te worden. We houden in de gaten voor meer lekken als de lancering steeds dichterbij.
Het apparaat vermeld op de website geeft een Redmi apparaat met een model aantal M2006C3LC. Dit is iets anders dan de M2006C3LG die onlangs werd gespot op de FCC-certificatie. In onze raden, dit kan gewoon een variant van een aanstaande Redmi telefoon die geruchten de Redmi 9A.
Verder is de lijst zegt het apparaat heeft de wereldwijde opladen van de naleving van MDY-09-EK, die is aangewezen om een 10W lader met een output van 5V DC 2A. Dit is een no brainer als de Redmi is Een varianten van het aantal serie van smartphones hebben meestal geleverd met een 10W lader in de doos hoewel de hogere staat van 18W ondersteuning. Afbeelding 1 van 2

(Image credit: Gizguide.com)
Afbeelding 2 van 2

(Image credit: Gizguide.com) Als we roepen, de voorganger Redmi 8A geleverd met een 10W lader in de doos en had een 5000 mAh batterij. Vergelijkbare specificaties werden gespot op de FCC-lijst versterking van de lekkage. Echter, er is geen bevestiging dat de gecertificeerde model is inderdaad de Redmi 9A nog en vandaar, door voorzichtigheid is geboden.

Redmi zou kunnen zijn van plan om een strakker-down variant van de onlangs gelanceerde Redmi 9 snel. De smartphone die zal slagen de Redmi 8A van vorig jaar heeft naar verluidt verscheen op China ‘ s 3C certificatie autoriteit. Te stollen van start geruchten, een product catalogus van Xiaomi Filippijnen heeft zijn weg online openbaren van de Redmi 9A in de officiële Xiaomi document.
Als voor de spec sheet, de officiële brochure van Xiaomi suggereert dat de Redmi 9A zal de sport een 6.53-inch) HD+ – scherm dat is iets hoger in vergelijking met de 6.22-inch op de Redmi 8A. Het lek toont het apparaat wordt aangedreven door een Mediatek ‘ s Helio G25 SoC die is een mogelijkheid gezien de onlangs gelanceerde Redmi 9 woningen een hogere G80 SoC.