Samsung Galaxy Note 20 releasedatum, prijs -, nieuws-en lekken Samsung Galaxy Note 20 de voorganger, de Galaxy Note 10

De Samsung Galaxy Note 20 release datum kan worden, 5 augustus, volgens de geruchten, en met de OnePlus 8 apparaten uit de weg, Samsung ‘ s nieuwste zijn de volgende grote telefoons verwachten we in 2020. Onze ogen beginnen te verschuiven, weg van de Samsung Galaxy S20 telefoons, na te denken over wat de nieuwe apparaten zou kunnen worden.

Andere telefoons die we verwachten te zien in 2020:

We verwachten veel van de tech van de Galaxy S20, evenals S20 Plus en S20 Ultra, hun weg naar de Toelichting 20 – telefoons- na alle, de S20 apparaten werden de eerste vlaggenschepen van het jaar. De Galaxy Note 10 Lite van januari 2020 kan ook invloed hebben op de Toelichting 20 DNA, gegeven het wenkte in een toekomst van betaalbare stylus telefoons.