Zelfs als de iPhone 12 4G is echt, je moet het niet kopen – hier is de reden waarom iPhone-11 Pro

Teksten:
Onbeperkt minuten
Onbeperktdata

iPhone 12 future-proofing

Gegevens:
(Image credit: de Toekomst)

Onbeperktteksten
Geen contract
Er is geen gebruik maken van het kopen van een product dat zal snel stoppen nuttig halverwege zijn levenscyclus. Een 4G-versie van de iPhone 12 zou niet de toekomst, hetzelfde als een 4G-telefoon in 2020, want in een paar jaar, 5G is waarschijnlijk een essentieel stuk van de technologie. Dat klinkt misschien als een controversiële uitspraak, dus laten we graven verder.
Geen contract

5G niet nutteloos voor altijd

Zelfs als deze iPhone 4G 12 is uiteindelijk wordt vrijgegeven, moet je niet zo snel schoot het op, en zijn er redenen waarom u zou willen overwegen de uitgaven een beetje meer naar de 5G gelijkwaardige plaats. Laten we eens kijken waarom.
(Image credit: de Toekomst)

Wanneer je het kopen van een nieuwe gadget dat u niet wilt dat het alleen maar om meteen werken, maar u ook wilt blijven functioneren voor de jaren daarna. Op dat moment is de gemiddelde ‘levensduur’ van een smartphone is twee-en-een-half jaar, en sommige mensen houden hun handsets voor vijf jaar of meer.
Hoewel dit nieuws lijkt een beetje dubieus, gezien de leaker heeft nooit gelekt niets voor, het heeft veel mensen opgewonden bij het vooruitzicht van een 4G-iPhone-12 dat is vermoedelijk veel goedkoper dan de huidige iPhone-11.
5G zal niet altijd op deze moeilijk te vinden, en wanneer de dekking is beter en meer mensen hebben het 5G-geschikte telefoons zullen er meer manieren van het gebruik van de snelle, betrouwbare internetverbinding in vergelijking met wat er mogelijk nu.
Technische schrijvers gebruiken vaak het woord ‘toekomst-proof’ te beschrijven van een technologie of product met die technologie, die ervoor zorgt dat op die relevant en nuttig voor het jaar nadat je hebt gekocht.
De mogelijkheid van de iPhone met 12 worden de eerste iPhone 5G begon met kijken onwaarschijnlijk, maar meer en meer geruchten begonnen doorschemeren dat alle telefoons uitgebracht door Apple aan het einde van het jaar zou kunnen hebben 5G-connectiviteit.