De beste gratis iPhone-games van 2020 van De beste gratis iPhone-games

Dat klinkt wellicht allemaal vaag, maar veel van de vreugde in de Samsara Kamer in de exploratie en ontdekking, dus zullen we niet bederven dat. Neem het van ons aan dat dit heel veel van een hapklare kamer escape spel, maar wel een die in haar korte lengte is de capaciteit vaak verbazing, verrukking, en baffle – in ongeveer gelijke mate.
Binnenkort ontdek je manieren om de vooruitgang – een pad naar een andere kamer, of misschien wel dezelfde van een andere visie. Één van beide manier, alles gaat een beetje raar, en je moet verder rack uw hersenen om erachter te komen wat te doen.
Plus, controleer elke twee weken onze nieuwste favoriete gratis iPhone-game, die vindt u hieronder.
Beste nieuwe gratis iPhone-game
(Image credit: Rusty Meer)Samsara Kamer
Samsara Kamer vindt u in een vreemde plaats met geen uitgangen. Een snelle blik in de spiegel vindt de reflectie van een schaduw-als geest. Objecten zijn niet helemaal wat ze lijken te zijn, alleen maar geven u meer raadsels om te verkennen in plaats van een middel om te ontsnappen.

Gratis iPhone-games hebben een reputatie op het gebied van afval en vol van IAP. Maar veel uitstekende gratis titels wachten op uw zenuwachtig gaming thumbs – als je weet waar te kijken.
Het bespaart u de moeite van het vinden van hen, we hebben samengesteld van de beste hier, onderverdeeld in handige categorieën. Dus als je zin hebt in een arcade blast, een hersenkrakende puzzel, of een spannende racer – gratis – lees verder.

  • Houd uw mobiele telefoon veilig met één van deze beste iPhone VPN – apps