De geruchten over een Galaxy Vouw Lite – waarom een goedkope opvouwbare zinvol in India Hands on met de Samsung Galaxy Vouw

Als men om te gaan met de prijs van punten uit het verslag, konden we gemakkelijk van uitgaan dat de Samsung Vouw Lite kan komen op Indian shores voor een prijs die lager is dan de psychologische barrière van Rs.70.000 mensen.
Toch heeft Samsung een geschiedenis van de lancering van Lite-versies van de vlaggenschip serie en de nieuwste deelnemer is een gerucht Fan edition van de Galaxy S20 ergens rond oktober. Vandaar dat we niet kunnen uitsluiten van de mogelijkheid van een Vouw Lite als het apparaat zal meer zin in Markten zoals India, waar de prijs is de scheidsrechter van de beslissing.

Volgens Sammobile, rapporten , afkomstig uit Zuid-Korea geven aan dat Samsung heeft ervoor gezorgd dat de lancering van de Galaxy Vouw Lite (Voorlopig) tot en met 2021. Verder, rapporten wijzen op een 0 (1 miljoen gewonnen) prijskaartje die lager is dan de vorige lekkage.
(Image credit: Waqar Khan en WindowsUnited)

Een goedkopere opvouwbare kunnen raken roos in India