De geruchten over een Galaxy Vouw Lite – waarom een goedkope opvouwbare zinvol in India Hands on met de Samsung Galaxy Vouw

Clamshell telefoons zijn nog steeds een luxe vandaag ondanks het feit dat een jaar oud uit de testfase in 2019. De Samsung Galaxy Vouw was een stimulans voor de industrie en de opvouwbare telefoons begon wint aan momentum nog meer na de lancering van Z Flip 5G. Een maand geleden, XDA schrijver Max Weinbach getipt dat er een Lite-versie van de Galaxy Vouw in de werken en zou worden gelanceerd op een prijskaartje van $1,100. Nu, een ander gerucht wijst erop dat het apparaat is blijkbaar al weggedrukt tot en met 2021.

Volgens Sammobile, rapporten , afkomstig uit Zuid-Korea geven aan dat Samsung heeft ervoor gezorgd dat de lancering van de Galaxy Vouw Lite (Voorlopig) tot en met 2021. Verder, rapporten wijzen op een $900 (1 miljoen gewonnen) prijskaartje die lager is dan de vorige lekkage.

(Image credit: Waqar Khan en WindowsUnited)

Een goedkopere opvouwbare kunnen raken roos in India