Apple heeft zojuist onthulde haar picks van de beste iPad-en iPhone-apps van het jaar – hier zijn ze dan de iPhone 11 Pro Max

Een andere iPad-app, Looom, is voor het maken van met de hand getekende animatie, en in het bijzonder looping animaties. U kunt gebruik maken van een Apple Potlood of gewoon met je vinger gemakkelijk tekenen en animeren. Looom is in de App Store hier.
Sayonara Wild Hearts was een van de vlaggenschip van Apple Arcade games, met prominent in de games van de dienst marketing en promotie, en het is het eerste spel winnaar van de Apple Design Awards 2020. Het spel is een arcade actie spel met een zeer uitgesproken esthetische stijl, en een sterke muzikale element ook. U kunt het zien op de App Store hier.
Terwijl Sibelius is de ga-naar-computer-programma voor het schrijven van muziek, het lijkt StaffPad zou kunnen zijn dat voor tablets – hiermee kunt u met de hand schrijven notatie, en het voegt daaraan toe dat in de stok, zodat u het kunt bewerken verder. Net als de twee apps eerder vermeld, is het alleen beschikbaar op de iPad, maar het lijkt ideaal voor mensen op zoek naar het schrijven van hun eigen composities. Check out StaffPad in de App Store hier.

Apple Design Awards: de beste apps

Dat is mogelijk dankzij de Apple Design Awards 2020, onderdeel van de jaarlijkse developer conferentie WWDC 2020 , hetgeen ons de onthulling van iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 en meer. Nu, we weten welke apps Apple denkt dat waren de mooiste van het jaar.
Looom (Image credit: Eran Hilleli)

Er zijn vier productiviteit of creatieve apps, en vier spellen die zijn opgenomen als onderdeel van de lijst. Het is de moeite waard erop te wijzen dat niet alle apps zijn nieuw, dus vermoedelijk de design awards kan worden gegeven aan het herkennen van nieuwe updates die bijdragen aan een app, maar de games waren allemaal vrijgegeven minder dan een jaar geleden, met twee van hen die deel uitmaken van Apple Arcade.
Een niet-Apple-Arcade spel om te winnen was het Lied van de Bloei, en het is moeilijker uit te leggen dan de anderen op deze lijst. Het is een puzzel spel waar moet u om denken buiten de doos compleet wild wisselende puzzels – misschien zouden we best laat zijn App Store-pagina doen het uit te leggen.
De eerste app genoemd, Shapr 3D, is een computer-assisted teken-app voor de ipad, waarmee je het maken van 3D-tekeningen voor ontwerpers en kunstenaars zonder een computer te doen. U kunt controleren Shapr 3D in de App Store hier.

Apple Design Awards: de beste spellen

De laatste creativiteit app worden toegekend eigenlijk is beschikbaar op iPhones en iPads – de Donkere kamer is een fotobewerking app die populair is geweest voor een tijdje. Het is niet zo ingewikkeld als Photoshop, maar dat is de charme, zoals iedereen kan gemakkelijk van hun telefoon camera klikt in prachtige kunstwerken door snel te tweaken sommige van de details. Zie als Donkere kamer kunnen u helpen op de App Store door te klikken op hier.
Sayonara Wilde Harten (Image credit: Simogo)

Waar Kaarten Vallen is nogal een typische Apple-Arcade game, een combinatie van een cartooneske grafische stijl, schuine narratieve focus, en relatief weinig gameplay, en duidelijk is vastgelegd wat harten, omdat van deze. Het is over het herbeleven van herinneringen van de Amerikaanse high school ervaring, dus het kan niet resoneren met iedereen, maar als je denkt dat het is voor u, kunt u check out de App Store vermelding hier.
Als u op zoek bent naar advies over de beste apps voor je iPhone of iPad, dan is er geen betere plek om te schakelen op de zaak (met uitzondering van TechRadar) dan Apple zelf, en het bedrijf heeft zojuist aangekondigd dat de keuzes van de acht best ontworpen apps van het jaar.
Als u graag het spel Reis op de PS3 dan zul je, zoals de final award-winnaar Sky: Kinderen van het Licht, want het is door dezelfde ontwikkelaar en heeft veel gemeen met zijn voorganger. In het kunt u het verkennen van een grote cartoon wereld, en er is een sterke multiplayer focus, zodat je tegen het lijf loopt, en samen met, andere mensen het verkennen van de dezelfde plaatsen als u. Klik hier om naar de App Store-pagina.
We zullen een lijst van de apps die won de Apple Design Awards hieronder, zodat u kunt zien als degene die je zou kunnen profiteren van.