Huawei ‘ s 2021 vlaggenschepen kan niet worden aangedreven door Kirin chipsets null

Huawei ‘ s smartphone divisie gaat door een moeilijke tijd. Na de software-rechten weggenomen, het verbod nu ook zet zijn hardware-divisie in een razernij. Als zaken niet verbeteren, zal worden gedwongen af te zien van zijn HiSilicon chipsets en kijk naar derden alternatieven.

Alle vlaggenschepen van Huawei worden aangedreven door inhouse Kirin chipsets die zijn ontworpen door de HiSilicon dochteronderneming en de overeenkomst vervaardigd door TSMC. Echter, de extra sancties die zijn opgelegd in Mei verboden de twee bedrijven hebben handelsbetrekkingen te gaan. Terwijl bestaande orders zullen worden voldaan (zoals de Kirin 1020 chipset), Huawei zal worden overgelaten zonder een chip leverancier snel. Rapporten suggereren dat de komende Huawei Mate 40 vlaggenschip zou kunnen worden beïnvloed, maar haar 2021 vlaggenschepen misschien niet.