Redmi 9A, Redmi 9C met de nieuwe SoC van MediaTek gaan officiële null

Kort na de lancering van de Redmi 9, Xiaomi is gestart met de gewijzigde versies in Maleisië vandaag. De line-up die bestaat uit de Redmi 9A en 9C, start onder de 100 dollar en is uitgegroeid tot de eerste smartphones van de sport de begroting bereik van MediaTek ‘ s Helio G35 series processors.

Specificaties

Meten is precies op 164.9×77.09×9.0mm, zowel de Redmi 9A en 9C lijken te hebben een soortgelijke 6.53-inch) HD+ – scherm met een resolutie van 1600×720 pixels en een dot-drop notch. De displays zijn gecertificeerd door TUV Rheinland voor laag-Blauw licht en hebben een max. helderheid van 400 nits. De grote verschillen, maar liggen in het chassis. Mediatek ‘ s Helio G35 SoC bevoegdheden van de Redmi 9C, terwijl de Redmi 9A heeft een iets verlaagd geklokt G25 SoC aan boord.
Als voor de optica, de Redmi 9C heeft een drievoudige camera-instellingen in een matrix stijl vierkante behuizing vergelijkbaar met de Realme C11. Er is een 13MP f/2.2 sensor met een 75.2° FOV, een 2 mp camera aan de macro met een 4cm brandpuntsafstand en een 2 mp camera aan de diepte van de sensor. De Redmi 9A, aan de andere kant, heeft een 13MP-sensor.
(Image credit: Xiaomi )De selfie sensor op zowel de smartphones wordt een 5MP shooter. Er is echter een verschil van FOV met de 9C en 9A met 77.8° en 83° respectievelijk. Er is een enkele flitser op de achterzijde van beide apparaten.
Xiaomi zegt zowel de apparaten zullen moeten camera-effecten, zoals de Caleidoscoop video op de rug, terwijl selfies zal hebben functies zoals portret selfies en palm sluiter.
Connectiviteit opties op beide apparaten beschikken over Dual SIM 4G LTE, terwijl er ook een uitvouwbare slot voor uitbreiding tot 512 gb. Er is een 3,5 mm audio-aansluiting en een Micro-USB-poort voor het opladen van de gigantische 5,000 mAh batterij met ondersteuning voor 10W opladen. Zowel de smartphones komen met LPDDR4x RAM en eMMC 5.1 opslag.
Prijzen
De Redmi 9C komt Middernacht Grijs Sunrise Orange, en de Twilight Blue en begint op RM429 (~$100) voor de 2/32GB, terwijl hetzelfde zal kosten RM359 (~$83) voor de Redmi 9A. Komen Middernacht Grijs, Pauw Groen, en de Twilight Blue, de Redmi 9A zal worden voor de verkoop vanaf 7 juli via Lazda terwijl de 9C zal beschikbaar later in juli.