Samsung Galaxy A42 zou de meest betaalbare 5G telefoon null

Samsung lijkt te zijn enthousiast over de uitbreiding van haar 5G line-up voor de lagere mid-range segment. En, een nieuw rapport nu blijkt dat de koreaanse onderneming is naar verluidt klaar om te lanceren smartphones zoals de Galaxy A42 met 5G in 2021. En dit past eerder in geruchten al vliegen in het rond hoe het bedrijf is het brengen van betaalbare opvouwbare telefoons volgend jaar.

Verslagen komen van Sammobile punt naar het begin van de buzz over de Galaxy-serie van smartphones in 2021. Volgens hen, een apparaat met het model aantal SM-A426B zou een internationale variant van de Galaxy A42 5G. Lezers kunnen zich herinneren dat zijn voorganger, de Galaxy A41 had een model aantal SM-A415F met een middelmatige Mediatek ‘s Helio P65 SoC-en drie camera’ s.