Vivo X50 serie gemeld te starten in India medio juli Vivo X50 serie

De Vivo X50 serie kreeg veel aandacht eerder deze maand. De X50 serie werd onthuld in China op 2 juni. Nu, Vivo X50 serie is helemaal klaar om zijn weg naar India volgende maand.

Een verslag van 91mobiles, het citeren van een retailer bevestigd dat de nieuwe Vivo X50 serie zal de lancering in India in juli. Dit wordt ook Vivo ‘ s comeback in het premium segment na een lange tijd.

Het is geen verrassing dat het apparaat komt naar India. In feite, Vivo India ‘ s CEO had al bevestigd dat de Vivo X50 serie zal starten in India op zijn Facebook-pagina. Het rapport heeft geplaatst een 10-tweede korte video die zegt het apparaat “coming soon”. Maar, het niet vermelden van de regio of de start-datum.

Vivo X50 series

(Image credit: Vivo)

Vivo X50 Serie