Vlaggenschip telefoons worden overschat – deze mid-range telefoon deals zijn veel betere waarde Mobiele telefoon aanbiedingen

Voor de grote meerderheid van de mensen, een mid-range telefoon eigenlijk bieden de beste waarde. Ze bieden een aantal high-end specs, terwijl de prijskaartjes weg naar beneden. Soms zijn oudere apparaten die ooit werden prioriteiten en soms zijn ze meer betaalbare modellen van een merk heeft uitgebracht.
Google Pixel 4 | Vodafone | £110 vooraf | 6GB data | Onbeperkt minuten en teksten | £26pm
De Pixel 4 gestart met een vrij enorme prijskaartje, maar dat is heel snel instorten. Nu zijn er aanbiedingen zoals deze, het leveren van zeer betaalbare maandelijkse kosten als je het niet erg om te zetten een beetje meer vooraf te betalen. Ondanks de prijs, deze is makkelijk een van de beste camera telefoons op de markt, biedt een aantal slimme software en ondanks de aanwezigheid van een kleine batterij, is vrij sterk over de spec sheet.
Bekijk De Deal

3. Huawei P30 Pro aanbiedingen:

4. iPhone SE aanbiedingen: