Android is AirDrop concurrent, in de omgeving Delen, is nu in beta null

Google heeft eindelijk begonnen met het uitrollen van de Nabijgelegen functie voor het delen van die Android-gebruikers hebben zo lang op gewacht. En hoewel het op de beta, rapporten geven aan dat het bedrijf is begonnen met het testen van de nieuwe Nabijgelegen functie voor het Delen door te rollen naar een select aantal Android-gebruikers nu na het testen van het ondergrondse voor een tijdje.
Tikken op het voor de eerste keer in het Deel-menu opent zich een pagina waar gebruikers kunnen wisselen over de dienst, de naam en de zichtbaarheid van de instellingen. Post dit, de toekomst zal het zoeken naar apparaten in de buurt van-door en te tikken op een contactpersoon verschijnt een klein venster op de ontvanger van de telefoon en na toestemming van de gebruiker bestand wordt overgedragen. De functie kan ook worden geopend via het menu ‘ Snelle instellingen menu in het venster meldingen.

Afbeelding 2 van 2

Praten over de functie zelf, het is waarschijnlijk een beter antwoord voor de AirDrop door gebruikers de mogelijkheid om snel delen van bestanden, links aan de overkant van de apparaten met slechts een tik. De functie op de laatste 20.26.12 versie van Google Play services beta lijkt te verschijnen als een app in de instellingen voor Delen, zoals nu.
(Image credit: AndroidPolice)