Android is AirDrop concurrent, in de omgeving Delen, is nu in beta null

Google heeft eindelijk begonnen met het uitrollen van de Nabijgelegen functie voor het delen van die Android-gebruikers hebben zo lang op gewacht. En hoewel het op de beta, rapporten geven aan dat het bedrijf is begonnen met het testen van de nieuwe Nabijgelegen functie voor het Delen door te rollen naar een select aantal Android-gebruikers nu na het testen van het ondergrondse voor een tijdje.

Google heeft zelfs bevestigd dat Android de Politie dat de beperkte beta-testen van de dienst is begonnen, en de gebruiker moet worden op de Beta-versie van de Google Play services om in eerste instantie in aanmerking komen voor deze. Echter, de online publicatie en merkte op dat de update heeft ook een server-side component voor de test die is de reden waarom veel gebruikers niet in staat zijn om ter plaatse de functie meteen ondanks de keuze voor het beta-programma.