De Asus ROG Telefoon 3 wereldwijde onthulling set voor 22 juli null

De Asus ROG Telefoon 2 was een vrij populaire gaming smartphone in India als het bracht high-end specificaties, een ton van de functies en een iconisch design voor een redelijke prijs. De ROG Telefoon 3 zal de hoop te blijven van het momentum met hetzelfde type hardware-software-melange, terwijl het verbeteren van andere aspecten, zoals de camera.
De Asus ROG Telefoon 3 is één van de meest verwachte gaming smartphones van het jaar. Volgende tal van lekken, het nieuwe vlaggenschip zal eindelijk worden onthuld later deze maand op 22 juli.

Een ander lek op Weibo staten dat de Asus ROG Telefoon 3 zal de sport a 6,59-inch OLED-scherm met een refresh rate van ten minste 120 hz, een grote, een 6000 mAh batterij en ondersteuning voor 30W snel op te laden. Het valt nog te bezien hoeveel van deze in feite een einde aan tot het maken van de snede.
Verondersteld gelekte live beeld van de Asus ROG Telefoon 3 (Image credit: Weibo)

Zonder een grote aankondiging, heeft Asus stil zetten een start pagina voor de ROG Telefoon 3 op zijn website met een countdown timer die eindigt op 22 juli. Dit lijkt een wereldwijde onthulling en niet een lokale (voor China), als het materiaal dat wordt vermeld in de Westerse tijdzones ook. In India, het evenement zal beginnen om 8 uur IST, maar het is onduidelijk, zoals nu, als er een aparte gebeurtenis voor India in de toekomst.