De beste gratis Android apps 2020 van De beste gratis Android apps

Voor een ding, het is feature-packed, het aanbieden van zaken als bijeenkomsten voor maximaal 100 deelnemers, aangepaste achtergronden, het delen van het scherm (met audio), een veilige wijze van rijden, en veel meer.
Het heeft al meer dan 10 jaar geleden is Android voor het eerst werd gelanceerd door Google, en toen was het moeilijk voor te stellen het enorme aantal van de apps zouden we vandaag de dag hebben. Er zijn apps voor alles, en veel van hen zijn volledig gratis, wat betekent dat u slechts een paar downloads afstand van drukvulling je smartphone, zonder extra kosten.
Toegegeven, de enorme hoeveelheid apps niet zeggen dat ze alle kwaliteit – verre van dat zelfs, en het vinden van de goede mensen kan het moeilijk worden.
Er zijn tools en technieken om te helpen, met verschillende lijsten in de Play Store die je met de Editor ‘ s Picks over een reeks van categorieën, nieuwe releases en zelfs apps die specifiek is aanbevolen om u op basis van uw eerdere installaties.
U kunt ook hunt uit apps die gelijkaardig zijn aan uw favorieten door te zoeken naar een app die je hebt en zien wat komt.
En het controleren van ervaringen en beoordelingen kunt u het opslaan van het downloaden van een dud van een app.
Maar zelfs met dit alles, het grote aantal apps op Google Play betekent dat veel van het beste kunt krijgen vaak verloren, terwijl de zwakkere exemplaren kunnen stijgen naar de top.
Dus zorg ervoor dat je nooit het installeren van een duff app hier is onze selectie van de beste die je moet installeren zoals die nu is, elk zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen je hebt een volledige suite van leuke, boeiende en, verdomme, handige apps op je telefoon of tablet.
We hebben gesorteerd ze in categorieën zodat u gemakkelijker kunt vinden wat u zoekt. Maar zorg ervoor om terug eens in de paar weken voor de laatste app selectie, die vindt u hieronder. Beste nieuwe gratis Android app
Om de paar weken voegen we een nieuwe app in deze lijst vindt u de nieuwste toevoeging hieronder.

(Image credit: zoom.ons)Zoom Cloud Vergaderingen
Zoom is een app die waarschijnlijk geen introductie nodig, met miljoenen draaien in plaats van in-persoon vergaderingen tijdens de Covid-19-pandemie.

Het is ook zeer gemakkelijk te gebruiken, en beschikbaar op de meeste apparaten, waaronder Android, iOS, Windows en Mac. Het is meestal gratis te gebruiken is als bij één-op-één vergaderingen zijn onbeperkt gratis, en de bijeenkomsten van de groep wordt beperkt tot 40 minuten. Voor meer dan dat je kan kiezen voor een maandelijks abonnement, maar zelfs dan, alleen de host moet betalen.
Maar, als de een of andere manier nog niet tegengekomen, het is de moeite van het vermelden waard, omdat het de video-oproep app van de keuze voor zo veel voor een reden.
We hebben verzameld de beste gratis Android apps die u kunt downloaden van vandaag, zo kunt u precies vinden wat u nodig heeft zonder de trawlvisserij via de Google Play Store.