Google Chrome is donker modus is het krijgen van een onverwachte downgraden Google Chrome

Google is van plan een verandering aan voor de Google Chrome-dat zal u stoppen met het gebruik van het ‘force’ dark-modus op websites die niet officieel ondersteunen.

De optie om te forceren donker modus op sites werd nooit officieel, maar werd een experimentele functie die kan worden geactiveerd door het bezoek van chrome://flags/#enable-force-donker en het wijzigen van de schakelaar op ‘ingeschakeld’.

Na het herstarten van de browser, die u zou vinden dat sites die hebben meestal een witte achtergrond (zoals TechRadar) zou veranderd worden in zwart, met tekst gewijzigd in een contrasterende kleur voor makkelijker te lezen.

Chrome 78

Sinds de release van Chrome 78, is het mogelijk om af te dwingen donker modus op sites die niet officieel ondersteunen (Image credit: Google)

Hoewel het nooit was beschikbaar via Chrome main menu instellingen, de ontwikkelaars schijnbaar veel energie gestoken in het aanpassen van de manier waarop de browser behandeld beelden op een witte achtergrond en andere lastige elementen.