Poco M2 Pro: Specs, lekken en de verwachte prijs in India null

De Poco M2 Pro is nu bevestigd te zijn wereldwijde debuut in India op 7 juli. Het apparaat was het maken van een veel buzz van de laatste paar weken en tot slot, Poco aangekondigd de lancering van het apparaat. In tegenstelling tot de Poco X2, zal het waarschijnlijk een betaalbare, budget-vriendelijk apparaat.

De Poco M2 Pro zal worden Poco ‘ s derde smartphone in India na de Poco F1 vlaggenschip en de meest recente Poco X2 mid-ranger. Het zal ook de goedkoopste smartphone van het bedrijf nog niet, en is naar verwachting lager geprijsd dan de Redmi Opmerking 9 Pro – serie.

Cut to the chase

  • Wat is het? Poco Pro M2
  • Wanneer zal het komen? 7 juli in India
  • Verwachte prijs? Onder Rs 15,000

Poco M2 Pro start datum in India

Poco India heeft al bevestigd dat de komende Poco M2 Pro zal worden gelanceerd in India op 7 juli om 12 uur ‘ s middags. De lancering evenement wordt live gestreamd op Youtube. De bestemmingspagina voor het apparaat is al live op Flipkart.

Redmi Note 9 Pro

Redmi Opmerking 9 Pro (Image credit: de Toekomst)

Poco M2 Pro verwachte specs